Perioada: 12-19 Februarie, 20-31 August

Cuvinte cheie: afectivitate, anxietate, protecție, timiditate

Puncte tari: corectitudine, modestie, onestitate

Puncte slabe: vanitate, sensibilitate

Culori preferate: mov, roz

Descriere

Geb este considerat de către egiptenii antici Zeul Pământului. Putea face pământul să rodească, iar despre râsul lui se spune că putea declanșa cutremure.

Nativii Geb au o dragoste aparte pentru oameni și pentru viață. În plus sunt iubitori de natură și de animale.

Persoane săritoare și puternice, sunt pe de altă parte și foarte sensibili. Au un al șaselea simț foarte bine dezvoltat, care îi ajută să facă alegerile potrivite.

Atunci când greșesc sunt extrem de afectați, indiferent de cât de mare este greșeala. Firi pragmatice, analizează cu atenție înainte de a acționa sau a vorbi. Din cauza sensibilității pot fi percepuți de cei din jur ca fiind naivi.

Par genul de persoane de pe urma cărora se poate profita, dar știu cum să gestioneze situațiile pentru a împiedica acest lucru.

Persoanele născute sub Zeul Geb sunt corecți și grijulii, în mod special cu cei apropiați. Cu persoanele necunoscute pot fi timizi, însă doar până ajung să se simtă în largul lor.

Dragoste – zodia Geb

Nativii Geb sunt sensibili și sentimentali, sunt pasionali. În cuplu sunt foarte atenți la nevoile partenerului.

Au tendința de a se supune, de a fi umili în relația de dragoste, dar pot fi și fermi atunci când este cazul.

Sunt protectori cu persoana iubită, dispuși să îi ofere ce e mai bun. Doresc să trăiască o poveste de dragoste plină de armonie.

Compatibilitate – zodia Geb

Horus, Seth

Joburi potrivite – zodia Geb

Se potrivesc pe funcții în domeniul juridic, de exemplu avocat sau judecător. Totuși le sunt potrivite și rolurile de scriitor sau consilier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here