Perioada: 14-28 Iulie, 23-27 Septembrie, 3-17 Octombrie

Cuvinte cheie: maturitate, romantism, sensibilitate, flexibilitate

Puncte tari: fericire, protecție, încredere

Puncte slabe: posesivitate, sufocare

Culori preferate: gri, ocru

Descriere

Bastet este cunoscută în mitologia egipteană ca fiind una dintre razele lui Amon-Ra, zeița parfumului. Se spune că aceasta este de asemenea zeița femeii și a vieții de casă. Zeița era reprezentată de un corp uman cu cap de pisică sau de leu.

Nativii Bastet sunt protectori, pașnici și echilibrați. Totuși uneori pot fi timizi și preferă mediile liniștite. În unele cazuri aceștia pot ajunge să se izoleze de cei din jur.

Sunt persoane mature, duc o viață echilibrată și nu le plac excesele. Le place distracția însă până la o anumită limită.

Cei din jur capătă ușor încredere în nativii Bastet. Nu sunt capabili de minciuni și răutăți. Pot fi pasionați de ocultism, astrologie, magie și au nevoie să petreacă regulat timp singuri.

Fiind receptivi și intuitivi, reușesc să își dea seama de genul oamenilor. Se feresc de conflicte, încearcă să le aplaneze ori de câte ori au ocazia, dorind să trăiască în pace și armonie.

Puterea și flexibilitatea pe care le dețin îi ajută să se adapteze cu ușurință situațiilor și obstacolelor neprevăzute.

Dragostezodia Bastet

În dragoste nativii născuți sub semnul zeiței Bastet sunt romantici și devotați. Sunt visători, iar ca parinți sunt extrem de protectori.

Își respectă partenerul de cuplu, visează la o relație echilibrată și fac tot ce le stă în putință pentru asta. Persoane sensibile, încearcă să își protejeze partenerul de cuplu și să evite conflictele.

Compatibilitate – zodia Bastet

Horus, Sehmet

Joburi potrivite – zodia Bastet

Funcții care implică scrisul, de exemplu scriitor, traducător, copy-writter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!