Anii de Tigru: 1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034

Tigrul este al treilea semn din horoscopul chinezesc, este o zodie caracterizată de elementul lemn yang, care le conferă nativilor caracteristici pozitive: magnetism, curiozitate, bunăvoință, autoritate, noroc.

La o aspectare dizarmonică nativii Tigru pot deveni împrăștiați, nerăbdători, temperamentali, intoleranți, neascultători.

Sentimental

Tigrii trăiesc cu ideea că cei care contează cu adevărat sunt doar ei, de aceea sunt considerați rebelii zodiacului. Paradoxul este că acești nativi, oricât de neastâmpărați ar părea, în realitate au mare nevoie de stabilitate și de regulă nu își stabilesc domiciliul prea departe de locurile în care s-au născut.

În dragoste Tigrii nu sunt tocmai cei mai de încredere, pe de o parte știu cum să o facă pe persoana iubita să simtă că întotdeauna se pot baza pe ei, însă dacă li se oferă ocazia, uită de promisiunile pe care le-au făcut în trecut și dau curs noilor tentații sexuale. Deși unii nativi Tigru mai umblă și prin așternuturi străine, nu le place să stea mult timp departe de casă și de cei dragi.

Naivii Tigru odată ce s-au îndrăgostit își vor exprima dragostea cu multă creativitate și generozitate. Relația cu nativii Tigru este mereu plină de surprize, ei mereu găsesc noi și noi provocari, ceea ce aduce dinamism în cuplu și ajută la menținerea dragostei.

Punctul lor slab pe plan afectiv ar fi lipsa de diplomație, dacă se supără pe partenerul de viață nativii Tigru pot deveni sarcastici, duri.

Tigrii ar putea fi considerați pisicuțele zodiacului, pentru că au nevoie de multă atenție din partea persoanei iubite și din când în când sunt geloși.
Carismatici, Tigrii sunt binevoitori din fire, dar dacă sunt provocați pot atrage haos și agitație în jurul lor. Caracterul lor impulsiv nu trebuie subestimat, pisicuțele zodiacului sunt capabile și să zgârie rău.

Bani și carieră – zodia Tigru

Tigrii se preocupă în primul rând de viitorul lor în ceea ce privește bunăstarea materială, fac eforturi pentru a-și asigura un trai comod, de lux.

Nu este deloc ușor să ne confruntăm cu autoritatea natilor Tigru. Aceștia știu ce vor de la viață și de la planul material, de aceea au tendința de a se implica în activități antreprenoriale. De regulă preferă să se descurce pe cont propriu, nu le place ca cei din jur să le afle planurile, îi enervează lipsa de discreție.

Atunci când vor să obțină ceva, Tigrii încep să creadă că totul este permis, că nu există limite, au un entuziasm care îi face să devină impulsivi. Pe de altă parte, datorită acestui tip de comportament Tigrii se pot trezi într-o serie de situații neplăcute, să piardă timp și bani. Uimitor este faptul că Tigrii, chiar dacă intră în necazuri, știu și cum să iasă, iar aici vorbim atât despre curajul lor de a învinge, cât și despre faptul că au înțelepciunea să-și facă prieteni în poziții sus-puse.

În afaceri Tigrul poate fi un partener potrivit, cu condiția să nu i se îngrădească autoritatea. Cele mai fructuoase afaceri le poate face Tigrul cu nativii din zodiile Cal, Câine și Mistreț.

De asemenea, este de evitat asocierea Tigru – Maimuță, pentru că aceste două zodii sunt în conflict.

În afaceri Tigrii nu țin cont decât de o singură lege, cea a junglei, în care numai cei puternici supraviețuiesc. În discuții Tigrii au un singur obiectiv, și anume să domine, folosindu-se de autoritatea și magnetismul lor.

În ceea ce privește munca în echipă, Tigrul trebuie abordat cu diplomație, nu suportă să i se impună ceva cu forța, de aceea pe parcursul vieții va schimba mai multe servicii sau se va orienta spre alte domenii de activitate.

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul chinezesc? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!