Anii de Șobolan: 1900, 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984,1996, 2008, 2020, 2032

Șobolanul este primul semn din horoscopul chinezesc, este caracterizat de elementul apă yin, care le conferă nativilor din această zodie înțelepciune, carismă, delicatețe, adaptabilitate, sociabilitate.

La o aspectare dizarmonică nativii din zodia Șobolan pot fi influențabili, se învinovățesc sau dau vina pe cei din jur pentru nereușitele personale, își fac agende ascunse și nu își mai pot controla nervozitatea, de aceea ajung să fie obsedați de control.

Sentimental – zodia șobolan

Șobolanii sunt persoane pentru care relațiile de dragoste nu ar trebui să fie o problemă.

Este de remarcat faptul că întotdeauna Șobolanii își vor face relații bazate pe afectivitate, respect și nu vor urmări avantajele materiale sau sociale, deoarece ei pun accentul pe frumusețea sufletească și nu pe cea exterioară. Cu toate acestea, chiar dacă oferă iubire necondiționată, preferă să țină relațiile sub control.

Nativii Șobolan știu cum să aibă grijă de familiile lor, pentru care sunt în stare să facă tot ce le stă în puteri ca să-i protejeze și să le asigure un trai mai mult decât decent.

Cel mai mult Șobolanii se îngrijesc de bunăstarea copiilor lor, pentru care fac orice sacrificiu este necesar. Nativii Șobolan pot fi considerați specialii, deoarece au capacitatea de a empatiza cu cei din jur și de a le oferi sfaturi înțelepte. Le place să socializeze, să comunice prin gesturi și cuvinte frumoase.

Lângă nativii Șobolan persoana iubită evoluează și poate să ajungă la o variantă mai bună a sa. Defectul lor este că își fac așteptări prea mari în relație, de unde ajung să-i manipuleze pe cei dragi.

Bani si Carieră

Șobolanii sunt ambițioși, inteligenți, le place să muncească, însă nu acceptă să primească ordine. De aceea vor depune eforturi pentru a lucra pe cont propriu sau de a ajunge în funcții de conducere în care să-și exercite calitățile de lider.

Șobolanii au un fler aparte în afaceri, am putea spune că aceștia au talentul de a mirosi banii, de a vedea mărgăritarele în nisip, figurativ vorbind. La o primă observare Șobolanii ar putea fi considerați zgârciți, însă în realitate ei economisesc banii pentru ca familiile lor să nu sufere în caz de criză financiară.

În carieră le place să muncească în echipă, își fac cu ușurință aliați care să-i ajute să-și termine la timp treaba. Legenda spune că Buddha însuși a convocat odată tot regnul animal la o reuniune. Numai doisprezece dintre nenumăratele creaturi au apărut, iar primul animal care a venit a fost Șobolanul. Atunci Buddha a remarcat calitățile Șobolanului, dorința sa de a se mobiliza și de a se asocia. Astfel a devenit Șobolanul prima zodie din horoscopul chinezesc.

Șobolanul este un gânditor profund și un lider înnăscut, însă uneori se folosește de orice tactică necesară pentru a-și atinge scopul propus. Șobolanul este în armonie cu zodiile: Dragon, Maimuță și Bivol, cu care poate face cele mai profitabile afaceri. Șobolanii nu se înțeleg bine cu natiivii în zodia Cal, cu care nu ar trebui să intre în parteneriate. Șobolanii se simt cel mai bine când se ocupă de afaceri, atunci când fac ceea ce trebuie făcut pentru a obține bunăstarea materială și financiară.

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul chinezesc? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!