zodiac-chinezesc-sarpe

Anii de Șarpe: 1905, 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037

Șarpele este al șaselea semn din horoscopul chinezesc, este guvernat de elementul foc yang și are următoarele caracteristici pozitive: discreție, intuiție, compasiune, agerime, șarm.

La o aspectare dizarmonică nativii Șarpe pot deveni extravaganți, obsedați de câștiguri financiare, orgolioși.

Sentimental – zodia Șarpe

Misterioși și atrăgători, nativii Șarpe au un șarm irezistibil, de aceea atrag relații armonioase.

Șerpii iubesc tot ce este frumos, arta, obiectele de lux și mâncarea bună. De aceea au nevoie de parteneri de viață care să le susțină aceaste mici capricii.

Se îndrăgostesc la prima vedere și se bucură de toate darurile iubirii, afectivitate, sex, declarații de dragoste.

Trăiesc cu dorința de a-și găsi sufletul pereche, însă în ceea ce privește căsătoria au o reținere, pentru că nu le place să fie privați de libertate. Pentru ca o relație cu un nativ Șarpe să treacă testul timpului, trebuie ca partenerul să fie discret și să nu-i invadeze spațiul propriu.

Șerpii au un fizic plăcut, însă dincolo de prezența lor prietenoasă, au o aură autoritară, care impune respect.

Șerpii au darul de a comunica prin cuvinte frumoase, dar dacă simt că sunt mințiți devin geloși și răzbunători.

Bani și carieră

Nativii Șarpe pot fi întâlniți în funcții înalte, datorită faptului că sunt negociatori eficienți, în special pe plan politic.

Nativii Șarpe sunt capabili să se detașeze, de aceea reușesc să vadă situațiile mai clar și să găsească soluții potrivite când se confruntă cu o problemă. În plus, nativii Șarpe sunt cei care îi pot ajuta și pe cei din jur să iasă din necazuri.

Șerpii sunt intuitivi și rafinați, se înțeleg bine cu nativii din zodiile Bivol, Cocoș și Maimuță. Comunică dificil cu nativii din zodia Mistreț.

Deși în cultura creștină simbolismul șarpelui este legat de alungarea lui Adam din grădina raiului, în China șerpii sunt văzuți într-o lumină favorabilă, simbolizează bunăstarea.

Nativii Șarpe sunt harnici, eficienți și înțelepți, de aceea știu cum să gestioneze banii, economia și afacerile. Însă uneori în drumul lor spre succes, Șerpii pot deveni egoiști, suspicioși.

Ca șefi, Șerpii atrag persoanele potrivite în jurul lor, își formează echipe puternice și astfel reușesc să obțină rezultate excepționale. Când au anumite probleme într-o primă fază intră în panică, însă se redresează rapid și își recapătă echilibrul necesar pentru a reuși.

Pe de altă parte în anumite condiții Șerpii pot fi leneși, mai ales după ce obțin succesul pe plan financiar. Însă nu vor rămâne niciodată fără bani, pentru că nu riscă să se priveze de un trai bun.

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul chinezesc? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!