Ani de Mistreț: 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031, 2043

Mistrețul este al doisprezecelea semn din horoscopul chinezesc, este o zodie guvernată de elementul apă yang și are următoarele caracteristici pozitive: onestitate, galanterie, voluptate, sinceritate, ordine, disciplină.

La o aspectare dizarmonioasă nativii Mistreț devin încăpățânați, materialiști mânioși, creduli, nesiguri.

Sentimental – zodia Mistreț

Mistrețul simbolizează virilitatea și fertilitatea, iar nativii din zodia Mistreț preiau aceste calități de la animalul care îi reprezintă.

Nativii Mistreț nu sunt atât de entuziasmați de dragoste la prima vedere, preferă să lupte pentru a-și cuceri partenerul, iar odată ce s-au conectat  cu acesta se atașează și sunt gata să dea totul relației.

Mistreții prețuiesc frumusețea interioară mai mult decât aspectul fizic, au capacitatea de a înțelege emoțiile și opiniile celui drag, de aceea sunt compasivi și toleranți față de partenerii lor.

Echilibrul lor interior vine din pacea sufletească. Partenerul de viață are parte de multe experiențe plăcute alături un nativ Mistreț, pentru că acesta este un romantic incurabil, oferă ceea ce este mai bun și își dorește să obțină tot confortul pentru ca cel drag să nu ducă lipsă de nimic.

Răbdarea Mistreților este cu adevărat o virtute, pe care aceștia o pun în practică atunci când ascultă păsurile celui iubit.

În dragoste uneori nu sunt luați în seamă, moment în care își pierd încrederea în ei, iar partenerul de viață este tentant să profite de naivitatea Mistreților. Chiar dacă observă acest lucru, datorită bunelor maniere Mistreții nu vor riposta.

Mistreții știu cum să evite certurile, iar orice suspiciune la adresa partenerului va fi mai întâi investigată. În cel mai rău caz, dacă vor desoperi că au fost înșelați vor lua decizia de a se muta o perioadă pentru ca partenerul să aibă timp să scape de tentație.

În majoritatea cazurilor, indiferent de vârstă, nativii Mistreț văd și cred că toată lumea este bună, își sacrifică mereu fericirea și confortul de dragul celor dragi.

Bani și afaceri

Mistreții sunt firi dinamice, care vor să decopere lucruri noi. Le place să iasă pe piață cu idei inovative, au o gândire profundă care poate să implice atât analiza cât și creația.

Nativii Mistreț sunt preocupați mai mult de bunăstarea celuilalt, nu se gândesc doar la ei și nu ar trișa pentru a face bani. De aceea își fac cu ușurință relații bune la locul de muncă, sunt apreciați pentru puritatea lor sufletească.

Nativii din zodiile Iepure, Capră și Tigru le sunt parteneri ideali de afaceri și nu îi vor dezamăgi niciodată, însă ar fi bine să evite asocierile cu nativii din zodia Șarpe, cu care au o comunicare dificilă.

În afaceri, Mistreții sunt în general temperați, vor face orice pentru a evita confruntările, însă dacă este necesar se pot transforma în persoane autoritare care luptă pentru adevăr și dreptate.

În postura de șefi Mistreții sunt curajoși, nu își schimbă planurile dacă observă că acestea nu merg bine, ci fac tot posibilul să găsească soluții viabile. Mistreții se consideră a fi deschizători de drumuri, preferă să aibă în preajmă oameni tineri cu potențial, la început de drum, în care vor investi.

De asemenea, șefii Mistreț sunt generoși cu angajații lor, au încredere că Universul îi va răsplăti pentru această calitate, ceea ce se și întâmplă, pentru că Mistreții sunt printre cei mai norocoși nativi din zodiac.

Mistreții au standarde financiare ridicate, își fac planuri mari și de regulă reușesc pe plan profesional.

Le este ușor să facă calcule și orice acțiune legată de bani, apreciază corect valoarea bunurilor, nu cheltuie mai mult decât trebuie, dar nici nu sunt zgârciți.

Le place să investească, au fler în afaceri, însă nu se bazează doar pe intuiție, ci preferă să se informeze înainte de lua decizia finală.

Nimeni nu știe cu adevărat ce sume de bani dețin Mistreții cu adevărat, deoarece pe parcursul vieții aceștia au învățat că este necesar să pună și bani deoparte de care nimeni să nu aibă cunoștință.

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul chinezesc? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!