Ani de Maimuță: 1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028, 2040

Maimuța este al nouălea semn din horoscopul chinezesc, este o zodie guvernată de elementul metal yang și are ca trăsături pozitive: inteligență, inovație, zel, leadership.

La o aspectare dizarmonică nativii Maimuță devin lipsiți de stabilitate, agitați, oportuniști, manipulatori.

Sentimental

Maimuțele au o personalitatea magnetică, știu să se facă întotdeauna plăcute, de aceea relațiile romantice nu sunt pentru ele o problemă. Umorul și farmecul lor personal le asigură popularitatea.

Adesea își exprimă dragostea prin fapte, nu prin vorbe, pentru că preferă să mențină atât misterul în relații, cât și o anumită distanță. Nu dăruiesc mai multă iubire decât primesc de la partenerul de viață, deoarece așa se simt ei în siguranță.

Când se îndrăgostesc Maimuțele iubesc în mod sincer, însă sunt firi destul de încăpățânate și au nevoie de parteneri de viață liniștiți, compasivi, iubitori.

Maimuțele își iubesc copiii și chiar dacă la un moment dat vor da curs tentațiilor sexuale în afara căminului conjugal, întotdeauna se vor întoarce la familie, deoarece aceasta le oferă sentimentul de siguranță de care au mare nevoie.

Bani și afaceri – zodia Maimuță

Nativilor Maimuță le este ușor să facă banii, pentru că au puterea de a se concentra asupra a ceea ce au de făcut, nu renunță până nu-și îndeplinesc sarcinile. Am putea spune că nativii Maimuță sunt buni la vânzări sau în funcții ce țin de departamentul de finanțe și contabilitate.

Maimuțele sunt optimiste și au o imaginație bogată, descoperind mereu noi modalități pentru a-și atinge obiectivele de afaceri.

Atunci când se confruntă cu o problemă, nativii Maimuță se bazează atât pe intuiția și inteligența proprie, cât și pe sfaturile celor din echipă, de aceea găsesc rapid soluțiile potrivite. Fiind pline de viață, Maimuțele care au afaceri proprii cer mult de la angajații lor. Au abilitatea de a face planuri strategice și abilități bancare.

Când sunt în postura de angajați Maimuțele deși sunt meticuloase, reușesc să fie și eficiente. Persuasive și inteligente, nimic nu le poate sta în cale, au aspirații mari și sunt interesate de funcții de conducere.

Curiozitatea lor proverbială le face să nu înceteze niciodată să se perfecționeze pe partea profesională, iar prin aceasta au șanse să devină faimoase în meseria pe care și-o aleg.

Maimuțele sunt compatibile cu Șobolanul, Dragonul și Șarpele, cu oricare dintre aceste zodii va putea face alianțe puternice în afaceri.

Nativii Maimuță ar trebui să evite orice tip de relație pe termen lung cu cei din zodia Tigru, deoarece între aceste zodii există puține zone comune de interes.

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul chinezesc? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!