Anii de Iepure: 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035

Iepurele este al patrulea semn din horoscopul chinezesc, este guvernat de elementul lemn yin, datorită căruia are următoarele caracteristici pozitive: ambiție, longevitate, eleganță, tact, diplomație, prudență.

La o aspectare dizarmonică nativii Iepure devin secretoși, pedanți, diletanți, hipocondri.

Sentimental – zodia Iepure

Iepurii sunt nativii care ar face orice pentru a evita stresul și conflictul în relațiile afective, preferă pacea și liniștea în căminul conjugal.

Nativii din zodia Iepure sunt generoși cu partenerii de viață, pe care îi răsfață cu cadouri scumpe, cu obiecte elegante și rafinate.

În dragoste Iepurii sunt loiali, au principii corecte despre iubire și modul în care aceasta poate fi exprimată (prin cuvinte și gesturi frumoase).

Iepurii cuceresc prin fizicul lor deosebit de plăcut, însă odată ce au furat inima partenerului de viață au tendința de a manipula și domina relația. Totuși, ar trebui să se abțină de la acest lucru, pentru a nu fi acuzați că au instaurat un regim dictatorial.

Cel mai mult le place să primească atenție și complimente, însă nu suportă să li se facă observații sau să li se impună ceva cu forța. Dacă ceva nu le convine, decât să provoace o ceartă cu cei dragi, preferă să mintă. De regulă sunt prinși cu minciuna, dar acest lucru nu contează așa de mult pentru ei, pentru că știu că un cadou generos este soluția pentru o dulce împăcare.

Iepurilor le place să-și petreacă timpul liber, să se relaxeze acasă și să facă lucruri plăcute împreună cu partenerul iubit.

Bani și carieră

Iepurii sunt cei mai buni economiști ai zodiacului, dacă dau bani cu împrumut vor ști cum să-i recupereze până la ultimul leu, ba chiar și să obțină ceva în plus. Cu toate acestea, Iepurii nu caută în mod expres bogăția, dar banii trag la ei pentru că sunt ambițioși și prudenți.

Iepurii sunt meticuloși, știu cum să nu-i deranjeze pe cei din jur, fiind prieteni de încredere, discreți și loiali. Iepurii au succes datorită faptului că înțeleg natura umană și stabilesc prietenii strânse.

Se înțeleg cel mai bine cu zodiile Capră, Mistreț și Câine. Au o comunicare mai dificilă cu cei din zodia Cocoș.

Iepurii iubesc traiul bun, sunt galanți, se înconjoară de bunuri materiale de valoare, au înclinații artistice.

Datorită ambiției și diplomației lor, Iepurii pot deveni lideri de succes. (Nu este de mirare faptul că România a avut în ultimii ani doi președinți din această zodie: Emil Constantinescu și Traian Băsescu).

Iepurii sunt ageri și rapizi în acțiunile pe care le întreprind, deși la prima vedere par a fi timizi și nehotărâți. Atunci când își propun să facă ceva, arma lor este secretul.

Iepurii au un talent înnăscut în afaceri, pentru că au bunul simț de a-și evalua în mod obiectiv avantajele și rareori situațiile le scapă de sub control.

Caracteristica yin a elementului lemn îi este de folos Iepurelui, îl ajută să se adapteze la orice schimbare economică, politică.

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul chinezesc? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!