Anii de Dragon: 1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, 2036

Dragonul este al cincilea semn din horoscopul chinezesc, este guvernat de elementul pământ yang, care conferă acestei zodii trăsături pozitive: entuziasm, putere interioară, stabilitate, succes.

La o aspectare dizarmonică Dragonii devin rigizi, neîncrezători, greu de mulțumit, frugali, mândri.

Dintre toate cele 12 animale zodiacale Dragonul este singurul care nu poate fi întâlnit în natură și poate că datorită acestui fapt este considerat o zodie aparte.

Sentimental

Inima Dragonilor se deschide mai încet pentru iubire, dar odată ce au găsit partenerul potrivit se dedică trup și suflet acestuia.

Viața lor afectivă le va oferi și unele teste în ceea ce privește compasiunea și iubirea necondiționată. Însă, de regulă, au șansa de a cunoaște marea iubire după vârsta de 30 ani.

Atunci când va fi pus în situații stresante, Dragonul nu va reuși mereu să afișeze o imagine calmă și rezervată, ci va lupta pentru a-și susține punctele de vedere.

Nativii Dragon nu sunt genul celor care stau și îndură. De exemplu, ei nu acceptă să sufere. Totuși, dacă apar neînțelegeri cu partenerul de viață nu vor întârzia să-și exteriorizeze emoțiile cele mai profunde.

După o ceartă Dragonii s-ar putea să regrete ceea ce au făcut, însă nu-și vor cere niciodată iertare. Cel mai probabil, pentru a se împăca vor recurge la cadouri sofisticate, nu la cuvinte romantice.

Dragonilor le place să lupte pentru iubirea lor, de aceea, pentru ca relațiile de dragoste să reziste în timp au nevoie ca partenerii de viață să nu le arate toată dragostea dintr-o dată, ci cu măsură, pentru a le menține treaz interesul.

De asemenea Dragonii au necesități sexuale ridicate, prin urmare dacă nu sunt împliniți pe plan amoros, vor încerca să caute satisfacție în așternuturi străine.

Bani și carieră – zodia Dragon

În afaceri, Dragonii sunt siguri pe sine, însă uneori pot deveni mândri, violenți, tiranici. Tocmai acest mod de comportament îi poate trage în jos și le poate fura succesul din mână. Cu toate acestea Dragonii sunt greu de schimbat, preferă să-și exercite cu orice preț autoritatea și să facă numai ce le place.

Dragonii își găsesc aliați de nădejde printre nativii Maimuță, Șobolan și Cocoș. Însă le este greu să se înțeleagă cu cei din zodia Câine.

Caracterul Dragonilor este dominat de o voință puternică, uneori aura lor inspiră frică, fiind deosebit de puternici și autoritari.

Cariera Dragonilor se construiește pe dorința de a persevera, de a se impune. Ca simpli angajați Dragonii nu rezistă mult. Întotdeauna țintesc cât mai sus și se simt bine numai dacă ocupă funcții de conducere.

Uneori pot fi priviți cu suspiciune, pentru că nu sunt foarte vorbăreți și nu-și divulgă în totalitate planurile. S-ar putea spune despre Dragoni că emană un aer de superioritate, însă această caracteristică îi ajută să evolueze atât pe ei, cât și pe cei din anturaj. Acolo unde apar aduc schimbarea, chiar dacă metodele lor nu sunt cele mai ortodoxe, adică se impun și cu forța dacă ei consideră că este necesar.

Cea mai mare greșeală este să-i mințim pe Dragoni, deoarece ne vor ține minte și se vor răzbuna când vor considera că a sosit vremea dreptății.

În mitologia estică, Dragonii sunt considerați gardieni feroce și statornici, dar și aducători de noroc.

Cei născuți în zodia Dragon sunt persoane care se remarcă prin eleganță și inteligență.

În China, Dragonul este un simbol al imperialității, iar de aici nativii din această zodie au tendința să creadă că totul li se cuvine. Uneori această vanitate îi face pe Dragoni să rămână singuri în viața socială.

Cert este că de la nativii Dragon avem de învățat cum să devenim mai curajoși, cum să ne apreciem la adevărata noastră valoare. Astfel, devenim conștienți că totul este posibil, dacă ne asumăm responsabilități.

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul chinezesc? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!