Ani de Cocoș: 1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029, 2041

Cocosul este al zecelea semn din horoscopul chinezesc, este o zodie de metal yin și are următoarele caracteristici pozitive: inteligență, entuziasm, umor, chic, spirit de observație, eficiență.

La o aspectare dizarmonică nativii din zodia Cocoș pot deveni conservatori, lăudăroși, creduli, mândri, cu aere de superioritate, pedanți.

Sentimental – zodia Cocoș

Cocoșii sunt carismatici, relațiile lor sunt bazate pe dragoste la prima vedere. Datorită faptului că acești nativi știu cum să-i citească pe ceilalți, în dragoste nu se înșeală. Investesc tot ce au mai bun pentru a-l face fericit pe partenerul drag.

Iubirea este pentru Cocoși ca o bijuterie de preț care trebuie răsplătită cu declarații de dragoste.

În relația de cuplu pun preț pe respectul reciproc, iar dacă nu primesc acest lucru de la partenerul de viață este posibil să-l trădeze.

În căminului conjugal Cocoșii sunt interesați și de partea materială a vieții, nu numai de cea romantică. Prin urmare își vor pune partenerul la muncă pentru a obține un nivel de trai peste medie. Le pasă de imaginea lor publică, iar dacă relația nu-i satisface, vor prefera să renunțe la ea.

Iubirea Cocoșilor poate trece prin portofel, aceștia adoră să cheltuiască banii pe cadouri extravagante.

Cocoșii au darul de a-i transforma pe cei dragi, cei care pornesc alături de Cocoși pe drumul vieții vor evolua. Își controlează partenerii, pot deveni extrem de geloși, însă modalitatea în care vor discuta problemele va fi diplomată, astfel incât partenerul nu se va supăra.

Bani și afaceri

Cocoșii sunt harnici, vigilenți și deosebit de atenți la detalii. Am putea spune că aceștia sunt angajații ideali, deoarece devin dependenți de muncă. Pe de altă parte nativii Cocoș sunt adesea argumentativi, însă se pare că după o ceartă se va dovedi mereu că au dreptate.

În postura de șefi, Cocoșii sunt egocentrici, au o părere foarte bună despre propria persoană și le place să fie lingușiți.

Uneori pierd bani pentru că au curajul să investească în idei noi, pe care nu au răbdarea să le studieze în detaliu.

Deosebit de dimanici, Cocoșii pun preț pe cunoștințele lor profesionale, au o încredere deosebită în propriile forțe, sunt dispuși să lucreze peste program, pentru ca munca lor să fie apreciată.

Nativii Cocoș se remarcă prin faptul că spun adevărul fără ocolișuri, deși acest lucru îi poate face de multe ori să devină incomozi pentru cei din echipă. Cu toate acestea Cocoșii au relații bune la locul de muncă, pentru că iubesc oamenii.

Nativii Cocoș sunt cei care pot avea pe plan profesioanal rezultate aproape de perfecțiune.

Dacă ar fi să vorbim despre părțile lor negative, am putea spune că uneori acești nativi nu iau cele mai bune decizii, pentru că se pun doar pe ei pe primul loc și uită de cei din jur. De asemenea, atunci când observă că nu își pot atinge scopurile devin manipulatori.

Nativii Cocoș au acea înțelepciune bazată pe un umor inteligent, lucru care îi determină pe cei din echipă să apeleze la sfaturile lor.

Se înțeleg bine cu cei din zodiile Șarpe, Bivol și Dragon, însă ar fi bine să evite parteneriatele cu cei din zodia Iepure, pentru că au păreri total diferite despre afaceri și pot intra în conflicte de interese.

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul chinezesc? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!