Anii de Capră: 1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027, 2039

Capra este al optulea semn din horoscopul chinezesc, este o zodie guvernată de elementul pământ yin și are ca trăsături pozitive: sensibilitate, bunătate, creativitate, bun gust, perseverență, eleganță, farmec, simț artistic, dăruire și dragoste.

La o aspectare dizarmonică nativii din zodia Capră devin leneși, profitori, pesimiști, excesiv de grijulii, lipsiți de simț practic, nesiguri.

Sentimental – zodia Capră

Nativii Capră sunt empatici și atunci când se îndrăgostesc fac tot posibilul să nu rănească sentimentele partenerilor de viață, fiind capabili chiar și de mari compromisuri. Orice ceartă cu cei din familie este percepută de nativii Capră ca fiind ceva tragic, care le distruge sentimentul de siguranță, de stabilitate.

Natura lor blândă și grijulie le face să devină foarte atractive pentru sexul opus. Sunt firi sensibile, romantice, au mare nevoie de protecție, de aprobarea celor din familie și a partenerului de cuplu, pe care îi respectă.

Uneori însă Caprele cer prea multă atenție, drept pentru care pot deveni agasante.

Nativele din zodia Capră sunt printre cele mai bune mame din horoscopul chinezesc, compasiunea și dragostea lor fac ca legăturile de familie să fie trainice.

Tot ce-și doresc nativii Capră este să ducă o viață în pace și armonie, lipsită de drame.

Se exprimă manierat și frumos, prin cuvinte pline de respect. De obicei nu fac pasul de a oficializa relația până nu sunt stăpâne pe situația financiară. Își doresc să ofere un confort financiar partenerului de viață, pentru ca acesta să aibă timp pentru a se ocupa mai mult de familie și cămin.

Bani și afaceri

Nativii din zodia Capră nu se descurcă prea bine în situațiile dificile, nu le plac confruntările, moment în care se simt incomod. Totuși reușesc să facă față provocărilor datorită bunătății care îi caracterizează.

În afaceri sunt responsabili, însă mereu pun pe primul plan intuiția, nu logica. Situația ideală pentru ei ar fi să facă afaceri în familie.

Atunci când au o problemă la locul de muncă nativii Capră au tendința să ia decizii bazate pe emoții, însă sunt foarte creativi, ceea ce îi ajută să găsească soluțiile potrivite, uneori chiar pe ultima sută de metri.

Scopul Caprelor este să obțină un anumit nivel de securitate financiară. Nu își asumă riscuri exagerat de mari, și astfel reușesc să meargă la sigur. În plus, se inspiră de la alți lideri de succes pentru a nu face greșeli. Preferă să investească în stocuri și proprietăți.

Capra poate face afaceri de succes cu Mistrețul, Iepurele și Calul, însă ar fi bine să evite parteneriatele cu nativii din zodia Bivol.

Caprele sunt adesea visătoare și uneori pot deveni pesimiste și îngrijorate în exces. Unii le consideră pe Capre ca fiind leneșe, însă ele sunt de fapt precaute.

Datorită naturii lor indecise, nativii Capră sunt înclinați spre spiritualitate, studiul esotericului și doresc întotdeauna să afle mai multe despre necunoscut. Prin urmare, Caprele pot fi bune ca astrologi sau psihologi.

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul chinezesc? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!