Anii de Cal: 1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026, 2038

Calul este al șaptelea semn din horoscopul chinezesc, este guvernat de elementul foc yin care le conferă nativilor: persuasiune, stil, libertate, spirit practic, popularitate, inteligență, frumusețe, curaj, veselie.

La o aspectare dizarmonică nativii Cal pot deveni suspicioși, egoiști, nerăbdători, lipsiți de scrupule, anxioși, rebeli, lipsiți de pragmatism.

Sentimental – zodia Cal

Nativii Cai tind să se îndrăgostească de la prima vedere, se aruncă fără să se gândească prea mult în mrejele iubirii, și nu înțeleg de ce nu li s-ar răspunde numai cu iubire, sex și aprecieri. Prin urmare, am putea spune că minusul lor ar putea fi lipsa de discernământ.

Caii își gestionează mai greu emoțiile, simt în permanență nevoia să primească apreciere din partea partenerului de viață. Când această apreciere întârzie să apară, Caii încep să caute consolare în brațele altcuiva, însă vor regreta faptul că și-au trădat partenerul drag.

Paradoxul în cazul nativilor Cal este că deși tânjesc după iubire și apreciere, le este frică să o ofere în mod necondiționat, pentru a se feri de o posibilă suferință.

În general nativii Cal se îngrijesc de fericirea și bunăstarea căminului conjugal, însă uneori au toane și aduc reproșuri partenerului pentru că nu aduce destul de mulți bani în casă sau că nu gestionează cu înțelepciune banii puși la comun.

Când se confruntă cu o anumită problemă la locul de muncă, nativii Cal au tendița de a lua problemele de la lucru și de a le aduce acasă, ceea ce le poate strica armonia și echilibrul conjugal. Tot ce vor este să primească compasiune și încurajări din partea celui drag, iar dacă le primesc încep să se simtă cu adevărat în siguranță.

Bani și carieră

Nativii Cal sunt persoane cinstite, prietenoase și au o minte deschisă la idei și lucuri noi, de aceea pot lucra bine atât în echipă, cât și pe cont propriu.

Caii au capacitatea de a se pune în pielea celor din jur, și astfel reușesc să stabilească alianțe puternice.

Calitățile nativilor Cal sunt puse în valoare când se asociază cu nativii din zodiile Căine, Tigru și Capră.

Defectele nativilor Cal ies la suprafață atunci câd întâlnesc nativi din zodia Șobolan.

Cei care fac parte din zodia Cal au un corp atletic, viguros și puternic, se impun prin structura lor musculară, dar și prin inteligență.

Dintre toate cele 12 zodii chinezești nativii Cal sunt cei care sunt definiția acțiunii, a puterii de muncă, a competitivității. Ei sunt renumiți pentru înțelepciunea și simțul umorului, indiferent dacă traversează o perioadă mai dificilă din viață sau una mai armonioasă.

În ceea ce privește pregătirea profesională Caii sunt eficienți și geniali, le placă să ocupe funcții strategice într-o ierarhie sau să fie în fruntea unor echipe. Datorită faptului că acești nativi știu cum să coopereze cu cei din jur, afacerile lor au șanse crescute de reușită.

Nativilor Cal le plac provocările, deoarece în situații limită ei văd oportunitatea de a-și pune în valoare calitățile și de a atrage atenția.

Defectul lor în afaceri este că atunci când le vine o idee nu au răbdarea necesară ca să o studieze amănunțit, ci se grăbesc să o pună în practică. Totuși acest gen de impulsivitate le este uneori de folos, pentru sunt norocoși, se bazează pe puterea lor de muncă și pe credința în reușită.

Cailor le plac lucurile bine făcute, nu le place să piardă timpul, își găsesc mereu câte ceva de făcut.

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul chinezesc? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!