Ani de Câine: 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030, 2042

Câinele este al unsprezecelea semn din horoscopul chinezesc, este o zodie guvernată de elementul pământ yang și are ca trăsături pozitive: loialitate, simțul datoriei, constanță, inteligență, eroism, moralitate, simțul dreptății și al onoarei, devotament.

La o aspectare dizarmonică nativii Câine pot deveni lipsiți de tact, critici, cinici, egoiști, nesociabili.

Sentimental

La începutul unei relații de dragoste nativii Câine vor încerca să impresioneze sexul opus prin înțelepciunea lor nativa, dar vor observa că tot ceea ce ei vor să ofere nu va fi luat în seamă, prin urmare se vor adapta și vor căuta o altă modalitate de a se remarca.

Nu se îndrăgostesc la prima vedere, le place să fie abordați cu multă diplomație, pentru că dacă se simt agresați se vor retrage în carapacea lor și își vor închide inima.

Se lasă cuceriți de cei care au răbdare cu ei, pentru că aceștia le dau sentimentul că există șanse să se înfiripeze o relație de durată, stabilă și armonioasă.

Cât despre declarațiile de dragoste, Câinii nu sunt nici spontani și nici prea creativi, în schimb sunt extrem de fideli, își protejează familia și pe cei dragi, le place să se bucure împreună cu aceștia cu ocazia sărbătorilor.

În căminul conjugal se mișcă mai lent, au nevoie ca partenerii de viață să-i împingă de la spate pentru a actiona, în caz contrar, preferă să lenevească. Discursul lor este calm, au mișcările lente și controlate.

Câinii nu sunt chiar atât de materialiști, pentru ei cea mai mare împlinire este atunci când au parte de dragoste din partea partenerului de viață.

Le place să știe totul despre partenerul iubit, în timp ce ei mereu vor păstra o aură de mister în ceea ce îi privește.

În ceea ce privește viața de familie mulți dintre nativii Câine se tem foarte mult să nu fie înșelați, ceea ce de cele mai multe ori li se și întâmplă. Dacă sunt stresați din pricina job-ului Câinii încep să despice firul în patru, ceea ce îi poate face mai greu de suportat de către cei dragi.

Bani și afaceri – zodia Câine

Câinii au un caracter nobil, le place să observe greșelile de la locul de muncă și să ceară corectitudinea.

Câinii sunt adesea angajați de nădejde datorită sincerității de care dau dovadă la locul de muncă. Pot fi considerați purtătorii de cuvânt perfecți pentru cei care nu pot sau nu vor să vorbească singuri.

Pesimismul îl poate face pe nativul Câine să cadă în depresie, să se confrunte cu stări emoționale negative de anxietate și teama. Prin urmare cei din jur vor prefera să îl evite.

Avantajul nativilor Câine este sinceritatea și bunătatea, care îi transformă în angajații ideali. Nu de puține ori aceștia vor pune interesele firmei mai presus de interesele personale, vor lucra peste program, fără să se gândească la câștiguri materiale suplimentare.

În postura de șefi, Câinii își demonstrează diplomația, caracterul blând, însă dacă au probleme se înfurie repede.

Câinii au foarte multe idei creative, își bazează deciziile pe judecată îndelungată, li se potrivește expresia „măsoară de 10 ori și taie o singură dată”.

Câinii sunt ușor de remarcat la locul de muncă, unde sunt apreciați pentru  profesionalismul, generozitatea și compasiunea lor.

Nativii Câine preferă discuțiile cordiale și își oferă ajutorul profesional celor din echipă.

Ca aspect negativ am putea spune că acești nativi, deși au răbdare să-i asculte pe ceilalți, nu țin cont decât de părerile proprii, pentru că sunt încăpățânați și au impresia că ei nu greșesc niciodată.

Cu un nativ Câine în echipă, o afacere va prospera pentru că acesta va aduce echilibrul necesar, iar echipa va funcționa mai bine.

Câinii se înțeleg foarte bine cu nativii din zodiile Tigru, Cal și Iepure. Aceștia patru se prețuiesc cu adevărat, se înțeleg și se acceptă unul pe celălalt. Însă Câinii au o comunicare dificilă cu cei din zodia Dragon, cu care ar trebui să evite asocierile în afaceri.

Câinii nu sunt atât de atrași de bogăție și de faimă, cât se bucură să-și îndeplinească sarcinile și să aibă satisfacția lucrului bine făcut.

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul chinezesc? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!