zodiac chinezesc bivol

Anii de Bivol: 1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 203

Bivolul este al doilea semn din horoscopul chinezesc, este o zodie de pământ yin, element care îi conferă stabilitate, idei inovative, elocvență, integritate, perseverență, adaptabilitate, hărnicie, cinste, liniște, răbdare, modestie și responsabilitate.

La o aspectare dizarmonică Bivolii pot fi taciturni, încăpățânați, răzbunători, posesivi, intoleranți, materialiști și inflexibili.

Sentimental – zodia Bivol

Bivolii nu sunt cei mai romantici dintre nativii din horoscopul chinezesc, preferă să-și ascundă sentimentele sau să și le exprime mai degrabă prin gesturi decât prin cuvinte frumoase.

În relațiile de dragoste, calitatea pe care o manifestă cel mai adesea este loialitatea față de partenerul de viață.

Bivolii au o fire calmă și un suflet bun, de aceea o susțin pe ființa iubită și o ajută să trăiască o viață îndestulată. Le este destul de greu să se certe, de regulă nu ridică tonul, sunt atenți să nu supere, să nu rănească. Însă dacă sunt provocați pot ajunge să inspire frică.

Câteodată spun minciuni nevinovate, pentru că ar face orice ca să păstreze echilibrul și armonia în cuplu. Relațiile lor afective ar putea avea de suferit atât din pricina unei lipse de comunicare emoțională și verbală, cât și datorită faptului că sexul pentru ei nu este o prioritate.

Bivolilor le place să se relaxeze acasă, de aceea se îngrijesc să-și asigure tot confortul de care au nevoie.

Bani și Carieră

Nativilor din zodia bivol le place ca totul în jurul lor să fie organizat în cele mai mici detalii, ceea ce îi face pe cei din jur să îi evite la un moment dat.

Dacă lucrează într-o echipă, Bivolul se va adapta oricărei situații, va acționa cu diplomație, pentru ca lucrurile să iasă cât mai bine. Bivolii muncesc din greu, uneori nici măcar nu își pun întrebarea cum ar putea să facă pentru a-și ușura munca. Nu le place să își asume riscuri prea mari, își fac munca într-un ritm ceva mai lent decât colegii de echipă, dar cu siguranță o fac bine.

Pentru că nu-i deranjează să facă activități de rutină și sunt ascultători, Bivolii sunt foarte potriviți în funcții secundare de conducere, unde se identifică cu tipul executantului. Societatea îi consideră uneori plictisitori, pentru că nu au inițiative, se mulțumesc și cu mult și cu puțin. Însă dacă un Bivol își pune ceva în cap, va avea răbdarea să lucreze cu ceilalți pentru a-și atinge scopul.

Bivolii se consideră a fi înțelepții anturajului, vor ca ideile lor să fie apreciate de ceilalți, însă nu sunt atenți la sfaturile celor din jur.

În cazul Bivolilor ar putea fi considerat un defect faptul că își fac așteptări prea mari și au încredere oarbă în cei din anturaj.

Când nativii din această zodie își propun să obțină o funcție de conducere, vor ști cum să devină centrul atenției, mai ales dacă munca lor este în scopul comunității.

Bivolii se împacă bine cu cei din zodiile Cocoș, Șobolan și Șarpe. Cel mai greu se înțeleg cu cei din zodia Capră, pentru că aceștia din urmă îi fac să devină nesiguri.

Bivolii sunt cei care ne pot ajuta să înțelegem mai bine natura umană, pentru că sunt gânditori și le place să observe cum se derulează viața fără să intervină decât în punctele de maxim interes.

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul chinezesc? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!