Perioada: 11 – 20 Martie; 13 – 22 Septembrie

Caracteristici cheie: inteligență, prietenie, curaj

Descriere Zodia Tei

Cu un miros îmbietor, Teiul este un copac ce are un farmec aparte, dezvoltat armonios, ce reprezintă media dintre trăsăturile pozitive și cele negative.

Nativul Tei este un prieten bun pentru oricine, însă adesea oscilează între lașitate și curaj, între dreptate și minciună, între fidelitate și nestatornicie.

Cele mai pronunțate caracteristici ale nativilor Tei sunt inconsecvența și versatilitatea. Are idealuri înalte, îi place confortul material.

Pune foarte mult preț pe etichetă, va face tot posibilul pentru a avea o înfățișare bună. Se adaptează ușor oricărui mediu.

Este pragmatic și ordonat, însă uneori poate fi dificil, nefind demn de încredere. Face tot posibilul să stea cât mai departe de situațiile neplăcute.

Nativii Tei atrag cu ușurință persoane în jurul lor, primind în unele cazuri mai multă încredere decât trebuie.

Dragoste

Nativul Tei visează la o dragoste perfectă, are nevoie de un partener care să îl ajute să înflorească continuu. Are nevoie de dragoste și afecțiune.

Își dorește o relație armonioasă, oferă mult și are nevoie de o persoană care să îi împărtășească sentimentele. Își dorește copii, iar atunci când îi va avea le va oferi o atenție deosebită.

Celebrități născute în zodia Tei

Kathy Ireland, Horia Șerbănescu, Prințul Albert de Monaco, Sophia Loren

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!