Perioada: 4 – 8 Februarie; 1 – 14 Mai; 5 – 13 August

Caracteristici cheie: inteligență, pesimism, curaj

Descriere Zodia Plop

Plopul este un copac subțire, extrem de frumos, cu o scoarță sensibilă care are nevoie de condiții favorabile pentru a se dezvolta armonios.

Nativul Plop este înconjurat de prieteni, simte nevoia de a fi integrat în societate, însă nu suportă apropierea prea mare de oricine.

Are foarte mult bun simț, este inteligent și va ști cum să treacă prin viață cu calm și grație. Găsește soluții problemelor și știe cum să treacă cu zâmbetul pe buze peste accidentele sentimentale sau de orice altă natură.

Poate fi considerat uneori superficial, deoarece nu își exteriorizează emoțiile, apare mereu cu zâmbetul pe buze. Cu toate acestea este pesimist, se gândește la ce e mai rău, dar are sufiecient curaj cât să înfrunte orice.

Are momente când dorește să fie singur, însă se simte foarte bine când este înconjurat de prieteni. Are un simț practic foarte bine dezvoltat, există riscul de a deveni lacom și dur.

Dragoste

Este sensibil și independent, iar din această cauză pot apărea probleme în a-și găsi fericirea pe plan sentimental. Poate suferi multe deziluzii.

În relații capată încredere deplină în partener. Nu ocolește căscnicia, își dorește copii și o viață fericită, acestea pentru el fiind o mare realizare.

Celebrități născute în zodia Plop

Andy Warhol, Carlos Marcello, John Mathieson, Audrey Hepburn

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here