Perioada: 21 – 30 Aprilie; 24 Octombrie – 12 Noiembrie

Caracteristici cheie: inteligență, originalitate, inconsecvență

Descriere Zodia Nuc

Ușor artificial, Nucul pare adesea o persoană timidă și totodată artificială. Datorită gusturilor rafinate pe care le are, este văzut de cei din jur ca fiind superficial.

În funcție de împrejurări își poate schimba atitudinea, poartă un fel de mască de protecție față de cei din jur.  Este destul de singuratic, dar original.

Oscilează între tendința de a se exprima, de a uimi lumea și cea de a se închide în sine, detașându-se de tot ce îl înconjoară. Adesea este contradictoriu, inconsecvent și capricios.

Din cauza schimbărilor dese de temperament, cei din jur îl înțeleg destul de greu. Există posibilitatea de a ajuns celebru. Va ajunge să trăiască o viață plină de riscuri, înconjurat de prieteni și de câțiva dușmani.

Dragoste

În relațiile de dragoste nativii Nuc sunt fideli și generoși. Aceștia sunt în stare de multe sacrificii pentru persoana iubită.

Deși fidel și generos, uneori Nucul are obiceiul de a-și subjuga partenerul de cuplu. Este impevizibil iar partanerul de cuplu trebuie să aibă o răbdare de fier pentru a-l putea înțelege.

Este captivant, însă uneori poate da semne de agresivitate.

Celebrități născute în zodia Nuc

Pablo Picasso, Albert Camus, Roy Scheider,  William Randolph Hearst

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!