Perioada: 24 Iunie (solstițiul de vară)

Caracteristici cheie: naturalețe, modestie, intuiție

Descriere Zodia Mesteacăn

Mesteacănul este un copac frumos, natural, decorativ și plăcut. Este extrem de agreat datorită faptului că înnobilează și animă existența persoanelor care îi stau în preajmă.

Preferă să facă parte din mediile în care își poate pune în valoare calitățile fără prea mari eforturi și în care să fie apreciat. Cu toate astea, Mesteacănul se poate adapta cu ușurință oricărui mediu.

De cele mai multe ori sunt persoane foarte inteligente, cu o imaginație debordantă, capacitate de muncă, perseverență, cunoștințe. Este ușor rezervat față de cei din jur, este timorat cu privire la expunerea către necunoscut.

Nu este cel mai aventurier semn zodiacal, are percepții bazate pe tradiționalism. Sunt modești și familiști, deși uneori pot părea reci sau indiferenți.

Dragoste

Cu o intuiție foarte bine dezvoltată, are capacitatea de a intui care este persoana potrivită pentru el.

De cele mai multe ori consideră despre căsătorie că este o experiență interesantă care merită încercată. Extrem de iubitor și sentimental și are nevoie alături de o persoană înțelegătoare care să le poată înțelege și acceptă schimbările de stare pe care le au frecvent.

Într-o relație aceștia pot fi extrem de sentimentali sau indiferenți.

Celebrități născute în zodia Mesteacăn

Solange Knowles, Sf. Ioan Botezătorul, Joe Penny, Sherry Stringfield

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!