Perioada: 23 Septembrie (echinocțiul de toamnă)

Caracteristici cheie: înțelepciune, pace, inteligență

Descriere Zodia Măslin

Arbore de talie mică, aparent fragil, măslinul are o frumusețe care provine din interior.

Măslinul este considerat copacul păcii, de aceea se spune despre persoanele născute pe data de 23 Septembrie că sunt pacifiste și înțelepte. Nativul Măslin este liniștit și caută să trăiască în armonie cu cei din jur.

Este extrem de empatic și reușește să înțeleagă nevoile, aspirațiile și interesele celor din jur . Este receptiv, săritor, îi place să fie de ajutor.

Spirit calm și senin, adesea meditează la subiectele care îl preocupă. Este inteligent și înțelept, are șanse mari să aibă o evoluție glorioasă în lume.

Se poate face ușor remarcat de către cei din jur și poate rămâne în amintirea acestora mult timp. Pentru o viață sănătoasă, nativului Măslin i se recomandă să stea mai mult la soare, poate chiar într-un climat mediteranean.

Dragoste

Fiind un spirit liber și pacifist, este împotriva geloziei și a sufocării partenerului. Cu toate acestea, are mici momente când este gelos însă fără a sufoca, având o concepție aparte cu privire la libertatea partenerului.

Poate părea dezinteresat, dar asta doar din cauză că are nevoie de libertate și o oferă la rândul său. Este capabil de sentimente profunde.

Celebrități născute în zodia Măslin

Romy Schneider, Sofia Vicoveanca, Șerban Ionescu, Julio Iglesias, Împăratul Augustus

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!