Perioada: 25 Mai – 3 Iunie; 22 Noiembrie – 1 Decembrie

Caracteristici cheie: intuiție, ambiție, dezorganizare

Descriere Zodia Frasin

Deși este un copac cu fibre lungi și subțiri, rădăcina îi este puternică, iar lemnul rezistent, fiind așadar un copac extrem de frumos.

De cele mai multe ori nativul din Frasin este simpatic, însă este criticat adesea din cauza modului dezorganizat de a trăi.

Își dorește o viață liniștită, trăiește după propriile reguli și urmărește să-și atingă obiectivele cu orice preț. Își stabilește cu atenție obiectivele și concepe strategii de îndeplinire a acestora.

Se așteaptă să fie tratat cu respect și atenție de către cei din jur. Adesea este egoist și se gândește doar la binele propriu, dar are și momente când este total dezinteresat.

Este intuitiv și ambițios, are puterea de a anticipa corespunzător evenimentele din viața sa. Sunt simpatici, sociabili, pasionați de călătorii scurte.

Dragoste

De cele mai multe ori se îndrăgostește la prima vedere. Este spontan și optimist în relație, este fidel și reușește să își înfrâneze pornirile extraconjugale.

Își oferă cu greu inima cuiva, dar când o face iubește din tot sufletul. Prioritate pentru nativul Frasin este fericirea căminului conjugal.

Este ca un magnet pentru reprezentanții sexului opus, însă el se va lăsa cucerit doar de persoana care îl mulțumește din toate punctele de vedere.

Celebrități născute în zodia Frasin

Marilyn Monroe, John Wayne, Woody Allen, Scarlet Johansson,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!