Perioada: 22 Decembrie (solstițiul de iarnă)

Caracteristici cheie: ingenuozitate, iscusință, perseverență

Descriere Zodia Fag

Înalt și prezentabil, Fagul este considerat unul dintre cei mai frumoși copaci. Nativii Fag sunt de cele mai multe ori perseverenți și ambițioși, ordonați și iscusiți.

Au propriile idei și adesea nu acceptă altele noi. Cer și oferă mult, au așteptări mari de la cei din jur și doresc să fie tratați cu respect.

Pot părea ușor superficiali, datorită preocupării pentru înfățișare. Își stabilesc obiective concrete pe care reușește să le îndeplinească mereu, fiind capabil de orice pentru asta.

Reușește tot ce își propune, iar din acest motiv poate fi invidiat de cei din jur. Este meticulos și strângător, încearcă din răsputeri să nu facă risipă, deși este destul de generos.

Este scrupulos dar totodată este corect și sincer. Este extrem de competitiv, acceptă foarte greu că altcineva este mai bun ca el.

Își face griji pentru viitor și se preocupă de situația materială.

Dragoste

În ceea ce privește partea amoroasă, nativii Fag își doresc alături pe cineva care să le ofere siguranță, cu care să se simtă confortabil și care să le ofere viața liniștită de care au nevoie.

Visează la o iubire clasică, își doresc o familie în stil burghez. Sunt romantici, pot părea materialiști dar de fapt își doresc tot ce este mai bun pentru ei și pentru cei dragi.

Celebrități născute în zodia Fag

Vaneassa Paradis. Jane Fonda, Giacomo Puccini, Andreea Marin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!