Perioada: 26 Iulie – 4 August; 25 Ianuarie – 3 Februarie

Caracteristici cheie: loialitate, brutalitate, adaptabilitate

Descriere Zodia Chiparos

Chiparosul poate fi uneori înalt, voinic și puternic, iar alteori suplu și bine făcut.

Nativul Chiparos este unul dintre nativii care se pot adapta cu ușurință în orice mediu. Se adaptează ușor și se mulțumește cu puțin.

Iubitor de natură, îi plac activitățile în aer liber, există posibilitatea să dorească să se mute la casă la țară pentru a se putea conecta cu natura.

De-a lungul vieții poate dezvolta pasiuni pentru pescuit sau vânătoare. Meditează mult, iar adesea poate fi cam zăpăcit.

Are o anumită lentoare în comportament, care are efect de calmare asupra celor din jur. Face tot posibilul să nu se implice în acțiuni care să îl obosească, este în căutare de liniște și calm.

Se ține cât mai departe de conflicte, poate părea introvertit și izolat dar adevărul este că nu poate sta singur și are nevoie de companie în permanență.

Îi respectă pe cei din jur, este fidel acestora. Are anumite principii pe care le respectă în relațiile cu cei din jur.

Dragoste

La capitolul dragoste, nativul Chiparos este înzestrat cu un farmec aparte care îl va ajuta să cucerească cu ușurință pe cine doresc.

Nu pot să stea singuri, au nevoie de cineva în viața lor în permanență. Își respectă jumătatea, este fidel și dorește o relație plină de armonie, fără certuri și neînțelegeri.

Celebrități născute în zodia Chiparos

Paul Newman, W.A. Mozard, Leon Liebgold, Ion Luca Caragiale, Florin Piersic, Ovidiu Lipan Țăndărică

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!