Karmă pozitivă: Taur – Capricorn

inima-oninima-oninima-oninima-oninima-on

Cuplul Taur – Capricorn este unul dintre cele mai puternice cupluri. Aceștia găsesc în partener tot ce au nevoie și dacă își propun pot clădi imperii.

Capricornul are o gândire critică și logică, iar Taurul este rafinat și are dorință de reușită. Combinate, aceste calități îi vor face pe parteneri să muncească împreună, să fie de nedespărțit.

Gelozia nu are cum să își facă loc în această relație. La începutul relației Taurul nu oferă suficientă încredere Capricornului, considerând că este încrezut și îngâmfat. Odată ce ajunge să îl cunoască, îi va descoperi latura sensibilă și îl va iubi.

Cei doi vor avea încredere unul în celălalt și în acest fel vor putea face față obstacolelor ce vor apărea. În plan erotic se înțeleg bine, nu le place să se evidențieze și trăiesc fiecare clipă ca și cum ar fi ultima.

De cele mai multe ori în relație apar copii la cel mult un an de la începutul relației.

Karmă negativă: Taur – Vărsător

inima-oninima-oninima-oninima-offinima-off

Taur – Vărsător este cel mai amuzant cuplu din zodiac. În cazul în care relația trece de 5 ani, este vorba despre o asimilare a lecțiilor de viață.

Nativul Taur este cumpătat și chibzuit, acesta analizează orice mod de a face profit și de a se implica tot mai mult în proiecte. Vărsătorul în schimb este exact opusul Taurului.

La prima întâlnire Taurul va dori să plece, să evite Vărsătorul, considerând despre el că este guraliv și agitat. Relația între cei doi se formează la insistențele Vărsătorului care a văzut în nativul Taur potențial, însă nu este conștient de alegerea făcută.

Aceste cupluri ies ușor în evidență oriunde merg, deoarece au obiceiul de a se certa în public. În urma unei relații de acest tip, Taurul învață să fie spontan, iar Vărsătorul învăță să aibă răbdare.

Taurul are obiceiul de a da ordine, iar Vărsătorul are nevoie de o viață pentru a putea pune în practică toate ordinele, astfel încât să se schimbe ceva la atitudinea sa.

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!