Karmă pozitivă: Scorpion – Capricorn

inima-oninima-oninima-oninima-oninima-off

Nativul Capricorn este sensibil, are potențial, iar strategul Scorpion va fi atras de aceste calități. Relația dintre acești nativi radiază de energie.

Persoanele din jur sunt adesea invidioase pe relația celor doi. Deși la începutul relației pot apărea divergențe, sunt eliminate pe parcurs datorită Scorpionului.

Pe plan erotic întâlnim un caz excentric, deoarece fiecare partener ajunge să se satisfacă într-un mod diferit. Prin comunicare însă, cei doi vor găsi o cale de mijloc prin care ambii parteneri să fie mulțumiți.

Secretele din această relație pot afecta persoanele din exterior, provocându-le probleme serioase de sănătate. Capricornul va fi fericit să aibă alături o persoană capabilă să conceapă strategii pe termen lung și să îl susțină în permanență.

Probabilitatea ca cei doi să rămână într-o relație până la finalul vieții este de 95%.

Karmă negativă: Scorpion – Vărsător

inima-oninima-off.pnginima-off.pnginima-off.pnginima-off.png

În relația Scorpion – Vărsător vor fi prezente multe minciuni, încă de la începutul relației. De cele mai multe ori, unirea dintre cele două semne zodiacale se datorează unei relații cu beneficii sau a uneia erotică.

Vărsătorul, fiind extrem de excentric, va intra destul de repede în contradicție cu atitudinea învechită a nativului Scorpion. Cei doi se raportează la viață în mod diferit.

În cazul în care unul dintre cei doi propune o idee măreața, îi este stricat entuziasmul de către celălalt. Scorpionul, prin remarcile pe care le face reușește să îl îndepărteze pe Vărsător.

De asemenea, nativul Scorpion reușește să-și bulverseze partenerul prin felul schimbător de a fi. În cuplu vor fi prezente minciuni nenumărate, însă cei doi sunt conștiență de faptul că celălalt dorește să impresioneze.

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!