Karmă pozitivă: Săgetător – Berbec

inima-oninima-oninima-oninima-oninima-off

Cuplul pe care Săgetătorul îl formează cu Berbecul este unul pătimaș. Cei doi au dorința de aventură în sânge, însă nativul Săgetător îl va educa pe nativul Berbec în ceea ce privește instinctul.

De cele mai multe ori cei doi parteneri practică un sport împreună, sunt competitivi și vor să vadă care dintre cei doi este mai bun.

Aceștia reușesc să îmbine plăcutul cu utilul, iar distracția și voia bună sunt mereu prezente la ei acasă. Este unul dintre cele mai rezistente cupluri din zodiac.

Dacă vor exista certuri în acest cuplu, vor fi din cauza geloziei. Ambii parteneri pot avea momente în care vor dori să ofere afecțiune și altor persoane.

Karmă negativă: Săgetător – Fecioară

inima-oninima-oninima-oninima-offinima-off

Una dintre cele mai mari provocări psihice din zodiac o reprezintă cuplul Săgetător – Fecioară. Întâlnirea dintre cei doi parteneri poate avea loc la diverse evenimente culturale sau în călătorii.

Vor desfășura multe activități împreună, însă cu toate acestea vor ajunge la o despărțire. Cei doi trăiesc diferit fiecare senzație, de aici și destrămarea relației.

Nativul Fecioară este chibzuit și adesea îl va critica pe Săgetător pentru felul în care cheltuie până și ultimul ban.

Relațiile intime nu sunt prea interesante în acest cuplu, partenerii dorind lucruri diferite. Nativul Fecioară caută romantism, pe când Săgetătorul caută adrenalină.

Din această relație fiecare dintre cei doi vor reuși să învețe câte ceva despre propria persoană.

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!