Karmă pozitivă: Rac – Fecioară

inima-oninima-oninima-oninima-oninima-on

Cuplul Rac – Fecioară este un cuplu karmic, ce este caracterizat de liniște și echilibru interior. În relație domină romantismul, iubirea și afecțiunea. Formează unul dintre cele mai bune cupluri din zodiac, sunt perfecți unul celuilalt și se completează perfect.

Chiar de la începutul relației totul este ca într-un basm. Cei doi se caută printre oameni, la diverse evenimente. Atunci când ajung să se întâlnească vor considera că timpul s-a oprit în loc.

Au foarte multe puncte în comun. De asemenea au nevoie de cineva care să le deschidă ochii, să îi aducă cu picioarele pe pământ. În caz contrar se pot pierde în detalii.

În relație Fecioara obișnuiește să preia controlul, se transformă în timp într-un șef. Dacă există însă comunicare între cei doi, se poate ajunge la un echilibru.

Copiii născuți în acest cuplu ajung de cele mai multe ori artiși, au parte de o educație aleasă, mai ales în primii 7 ani.

Partea erotică a relației este condimentată cu dulcegării, promisiuni și nopți pline de amor. Partenerii merită să facă orice unul pentru celălalt, relația aducând liniște și echilibru interior.

Karmă negativă: Rac – Săgetător

inima-oninima-off.pnginima-off.pnginima-off.pnginima-off.png

Între Rac și Săgetător este o atracție sexuală foarte puternică, cu toate că această compatibilitate se apropie de nivelul maxim, relația nu are viitor.

Cei doi au viziuni diferite asupra vieții, vor să impresioneze prin calități, însă nu știu să se asculte unul pe alul. Fiind emotiv, Racul va încerca de cele mai multe ori să pară victima, să cerșească atenție. Săgetătorul nu are timp de victimizări și nu îi va da atenția pe care o cere.

La începutul relației vor descoperi că au multe în comun, vor crede că sunt suflete pereche. După un timp însă își vor da seama că tot ceea ce i-a atras îi separă.

Discuțiile în contradictoriu și reproșurile sunt la ordinea zilei în acest cuplu. Nativul Săgetător nu va reuși să facă față crizelor de gelozie ale partenerului Rac, iar din acest motiv va părăsi relația.

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!