Karmă pozitivă: Pești – Scorpion

inima-oninima-oninima-oninima-oninima-on

Între Pești și Scorpion se manifestă o relație de prietenie, de familie și de iubire. Între cei doi se formează o conexiune karmică.

Nativului Scorpion i se potrivește cel mai bine nativul Pești, datorită faptului că planetele guvernatoare se ocupă de latura psihică, ocultism, religie, credință.

Pentru acest cuplu total pare a fi predestinat. Aceștia simt de la începutul relației că sunt predestinați unul celuilalt. În unele cazuri, după decesul unuia dintre parteneri, celălalt îl urmează la scurt timp.

Sentimentele dintre cei doi sunt profunde, nu pot fi cuprinse în cuvinte. În cazul în care partenerii nu se ceartă, Universul le poate pune obstacole prin copii sau situații materiale. Aceste obstacole apar doar pentru a le pune iubirea la încercare.

Cuplul Pești – Scorpion este unul dintre cele mai fericite cupluri din zodiac, vor avea sufletul pereche alături întreaga viață.

Karmă negativă: Pești – Balanță

inima-oninima-off.pnginima-off.pnginima-off.pnginima-off.png

Nativul Balanță este interesat de tot ce se petrece în jur, îi place socializarea și nu este preocupat de introspecție. În scurt timp de la începutul relației Balanța va considera despre nativul Pești că este mult prea calm și depresiv.

Certurile sunt frecvente în acest cuplu, iar în unele cazuri pot ajunge chiar la violență. După ce cuplul se destramă, nativul Pești va încerca să se răzbune prin denigrare, scandal public, avarierea mașinii, demiterea Balanței etc.

Balanța este nehotărâtă, iar firea retrasă a nativului Pești va duce treptat la despărțire. Cei doi parteneri vor ajunge să se urască pentru tot restul vieții.

Pe plan amoros nativul Balanță este incitat de profunzimea partenerului Pești, însă nu este suficient pentru a avea o relație armonioasă.

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here