Karmă pozitivă: Leu – Săgetător

inima-oninima-oninima-oninima-oninima-on

În relația Leu – Săgetător flacăra iubirii este mereu aprinsă. Este o relație plină de aventură, plăcere și libertate. Sunt momente în care cei doi parteneri se înțeleg și fără a vorbi.

Partea amoroasă este foarte bună, partenerii sunt spontani. Pentru a păstra aprinsă flacăra iubirii se recomandă să planifice minim 3 călătorii în străinătate pe an. Călătoriile acestea vor aduce încredere și dinamism în relație.

Săgetătorul este extrem de curios, de aceea există posibilitatea să caute aventură în altă parte. Asta îl va face pe nativul Leu să fie morocănos, agresiv și gelos.

În cazul în care cei doi nativi ajung să se certe, cu siguranță cearta va fi știută și de vecini. Împăcările în schimb dintre cei doi sunt furtunoase, pot face ca totul să fie dat uitării.

Karmă negativă: Leu – Pești

inima-oninima-off.pnginima-off.pnginima-off.pnginima-off.png

Nativul Pești trece printr-o adevărată dramă de-a lungul vieții, iar Leu este impresionat, dorește să îl susțină. După multe încercări însă, Leul își va da seama că este imposibil.

Cei doi au viziuni proprii asupra vieții și extrem de diferite. De cele mai multe ori nativul Pești va sabota realația și va mușamaliza totul, încercând să dea vina pe nativul Leu. Atunci când au momente de sinceritate fiecare are dreptate și nici unul dintre cei doi nu este dispus să cedeze.

Din cauză că în relație Leul nu are parte de suport moral și susținere, există șanse mari să cadă în depresie, să fie dezamăgit.

În cazul în care relația se destramă, nativul Pești are obiceiul de a ceda și de a-l căuta pe nativul Leu pentru a relua relația și a repara ceea ce greșit. Leul însă este mândru și vertical, motiv pentru care nu va accepta un astfel de compromis.

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!