Karmă pozitivă: Gemeni – Balanță

inima-oninima-oninima-oninima-oninima-on

În cuplul Gemeni – Balanță nu lipsește adrenalina și îndrăzneala, mai ales pe plan erotic. Geamănul este extrem de atras de veritabila Balanță și se gândește mereu la aceasta. Sentimentul este însă reciproc, ambii parteneri stau cu gândul unul la celălalt.

Relația dintre cei doi este magică, ambii sunt atrași de modul de gândire al celuilalt. Relația dintre acești doi nativi poate porni de la o simplă întâlnire între prietenii comuni, urmând apoi diverse ieșiri în oraș.

Relațiile intime sunt amânate în acest cuplu, partenerii dorind să stabilească prima oară o conexiune.

În cazul în care nativul Gemeni se enervează, Balanța va analiza situația, însă nu va răspunde provocării. Dacă o va face însă, Geamănul va face haz de necaz, mușamalizând totul.

La capitolul amor, în cuplu nu lipsește adrenalina, curiozitatea, spontaneitatea. De multe ori vor alege să facă lucruri spontane, cum ar fi să își facă bagajele și să plece într-o vacanță.

Devin dependenți unul de altul din punct de vedere energetic, însă cu toate acestea Geamănul poate greși, îl poate înșela pe nativul Berbec. De cele mai multe ori o astfel de relație este pe viață, iar în cazul în care se vor despărți se vor gândi mereu unul la celălalt.

Karmă negativă: Gemeni – Scorpion

inima-oninima-oninima-oninima-offinima-off

Cuplul Gemeni – Scorpion este cel mai distructiv cuplu din zodiac. Cei doi parteneri se vor sabota încă de la începutul relației. Este interesant faptul că cei doi fug unul de altul, se ascund, însă la exterior zâmbesc fals.

O astfel de relație este posibilă doar dintr-un motiv anume, pentru interese materiale, imagine, conjuncturi politice etc. Fiecare partener va înțelege ce va vrea din această relație.

Fiind superficial, nativul Gemeni va reuși să scoată tot ce e mai rău din nativul Scorpion. În cazul în care au planuri mărețe, sau fac strategii militare, politice, își pot uni forțele astfel încât să creeze cele mai malefice planuri.

Scorpionul va avea o plăcere din a-l umili pe nativul Gemeni în public. Acest lucru se întâmplă pentru a-i arăta că este mai presus de el.

În urma relațiilor de acest gen se nasc copii puternici, înzestrați cu inteligență, intuiție și cumpătare.

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here