Karmă pozitivă: Fecioară – Taur

inima-oninima-oninima-oninima-oninima-on

Relația dintre Fecioară și Taur este una durabilă și sinceră. Cei dou nativi se susțin reciproc, nu este de mirare că acest cuplu este considerat cel mai fericit din zodiac.

Sunt conștienți că doar prin muncă pot obține ceea ce își doresc, nu le place să se plângă de lipsuri. Nativul Taur are nevoie de atenție, Fecioara fiind partenerul perfect pentru asta.

Fecioara este dispusă să investească timp pentru a-l face fericit pe Taur și pentru a-i satisface nevoile. În relație pot apărea uneori și certuri, cauzate de copii, familie sau cheltuieli.

Gelozia, neîncrederea sau trădarea nu le sunt cunoscute celor doi nativi. Se recomandă ca cei doi să aibă locuri de muncă în același domeniu, deoarece nu ar strica dacă ar fi și la locul de muncă unul alături de celălalt.

Relația Fecioară – Taur are șanse extrem de mari de a depăși orice obstacol.

Karmă negativă: Fecioară – Berbec

inima-oninima-oninima-oninima-offinima-off

Nativul Fecioară este un perfecționist, pe când Berbecul este un neîndemânatic. Din această cauză în cuplul Fecioară – Berbec pot apărea probleme. Există șanse mari ca Fecioara să critice Berbecul.

Deși atracția fizică poate fi mare între cei doi nativi, odată cu apariția rutinei și a cheltuielilor, chimia se spulberă. Berbcul este cheltuitor, va dori să dea bani pe lucruri ce nu îi sunt utile, să își facă mofturile. Fecioara în schimb va considera inutil acest gest și va ajunge să își certe partenerul.

De multe ori Berbecul se poate plictisi, moment în care va lăsa casa pe mâinile Fecioarei și va căuta apreciere în brațele altcuiva. Fecioara poate deveni dependentă emoțional, însă cu timpul poate concluziona că sacrificiile pe care le face nu duc la nimic bun.

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here