Karma pozitivă: Capricorn – Fecioară

inima-oninima-oninima-oninima-oninima-on

Nativul Capricorn este foarte ambițios și va reuși să găsească în nativul Fecioară susținerea de care are nevoie. Prin ambiția pe care o are, nativul Capricorn va reuși să îi demonstreze nativului Fecioară că totul este posibil, mai ales în plan profesional.

Cuplul Capricorn Fecioară este un cuplu tradiționalist, de cele mai multe ori este vorba despre o familie în care soțul se ocupă de partea administrativă a familiei, iar soția de casă și copii.

Este o pereche perfectă, pleacă de cele mai multe ori de la 0. Fără a avea parte de ajutor din partea nimănui, reușesc în maximum 3 ani să aibă de toate, inclusiv copii.

Relațiile intime dintre cei doi nativi sunt dominate de erotism și de o dorință de a depăși anumite limite. Acest aspect va duce în timp la sincronizare.

Karmă negativă: Capricorn – Gemeni

inima-oninima-oninima-oninima-offinima-off

Relația Capricorn – Gemeni nu este printre cele mai pozitive relații, însă este una de pe urma căreia ambii parteneri au ceva de învățat. Aceștia pot învăța multe, însă trebuie să conștientizeze ce.

Nativul din Gemeni are multe de învățat din înțelepciunea și chibzuința Capricornului și ar putea fura câte puțin din acestea. Pe de altă parte, nativul Capricorn poate învăța de la Geamăn să fie mai spontan, jovial, mai ales atunci când spune ceea ce simte.

Această relație este o adevărată provocare pentru ambii parteneri. De cele mai multe ori relația este un eșec total, pe toate domeniile vieții.

Este o relație karmică, în care superficialitatea Gemenilor poate intra în contradicție cu normele tradiționaliste ale Capricornului. Este o relația controversată, însă dacă va trece testul timpului are mari șanse de reușită.

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!