Karma pozitivă: Berbec – Leu

inima-oninima-oninima-oninima-oninima-on

Nativii Berbec și Leu sunt extrem de puternici. Într-o astfel de relație fiecare partener simte că trăiește prin celălalt. Este un cuplu al războinicilor.

De cele mai mult ori relația evoluează în mod armonios. Într-o astfel de relație nici unul dintre cei doi parteneri nu are inhibiții. Discuțiile dintre cei doi au loc într-o manieră deschisă și se caută rezolvări rapide pentru orice.

Atracția este de cele mai multe ori la prima vedere, ajungându-se destul de repede în dormitor. Există posibilitatea ca nativul Leu să aibă momente de leneveală. În acele momente pot apărea certuri, iar nativul Berbec va prelua întreaga responsabilitate.

Atât timp cât partenerii nu se mint și nu intervine rutina, relația are 75-90% șanse de reușită. Cei doi au foarte multe lucruri în comun: le place aventura, libertatea, sunt energici și dominatori, independenți și extrem de sociabili.

În momentele de depresie au diverse schimbări de dispoziție. Leul este mândru și orgolios, de aceea Berbecul trebuie să fie atent să nu îl jignească sau să îl înjosească, deoarece se va îndepărta.

În această relația partea erotică este foarte bine susținută, fiecare dintre cei doi are inițiativă, în concluzie monotonia nu există.

Karma negativă: Berbec – Rac

inima-oninima-offinima-offinima-offinima-off

Combinația Berbec – Rac este una destul de nefastă. Nativii Berbec sunt guvernați de Marte, războinicul ce îi împinge să acționeze, să-și dorească mereu mai mult.

În schimb nativii Rac sunt sensibili, lenești, care caută mereu cea mai scurtă cale și cea mai simplă modalitate de a rezolva o problemă. Pentru aceștia ar fi perfect dacă partenerul de cuplu s-ar ocupa de rezolvarea tuturor problemelor.

Pentru ca o relație între un Berbec și un Rac să funcționeze este nevoie de multe compromisuri. Uneori în această relație se poate ajunge la agresiune, atât fizică cât și verbală, la manipulări, gelozie, șantaj.

Din această relație însă fiecare dintre cei doi nativi au câte ceva de învățat și anume cum să își gestioneze instinctele. Berbecul va învăța cum să se cumpleteze, își va cunoaște limitele, iar Racul va căpăta mai multă încredere în propria persoană.

După o relație cu un Berbec, nativul Rac devine mai energic, poate chiar va începe o relație pe cont propriu sau se va implica mai mult în relațiile de cuplu. Într-o astfel de relația, care de multe ori nu este de lungă durată, partenerii se sabotează și simt că rămân fără energie.

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!