Karma pozitivă: Balanță – Vărsător

inima-oninima-oninima-oninima-oninima-on

În relația Balanță – Vărsător conceptul de karmă funcționează într-un mod pozitiv. Cumpătul nativului din Balanță este atras de filosofia de viață a nativului Vărsător.

Între cei doi nativi este vorba despre o relație cu totul specială, în care fiecare partener știe ce își dorește de la celălalt. Chiar de la prima întâlnire cei doi vor fi atrași unul de celălalt.

Nativul Vărsător are încredere oarbă în nativul Balanță, iar asta de cele mai multe ori va duce la reușite. Aceștia știu ce își dorește partenerul fără a comunica, compatibilitatea dintre cele două zodii este de 80-90%.

Pot apărea de asemenea și conflicte în relația dintre cei doi nativi. Asta se întâmplă atunci când nativul din Vărsător se plictisește și începe să acorde atenția și altor persoane.

Nativul Balanță se va simți neglijat și va deveni extrem de irascibil. Dacă există însă comunicare și se recurge la practicarea unor noi obiceiuri, relația va putea fi reparată.

Copiii născuți în acest cuplu pot fi îndrăzneți, hotărâți și ușor manipulatori.

Karma negativă: Balanță – Capricorn

inima-oninima-oninima-oninima-offinima-off

În cazul Balanță – Capricorn relația karmică nu funcționează într-un mod pozitiv. Cuplul format din nativii celor două zodii este cel mai sobru cuplu din zodiac.

Deși aceștia se susțin din punct de vedere profesional, pe plan sentimental se sabotează. În aceasta relație Balanța oferă diverse motive de gelozie. Pe lângă asta, nativul Capricorn nu îi oferă încredere, nu o susține, iar din acest motiv se demoralizează.

Raporturile intime ajung să fie principala cauză a problemelor din cuplul Balanță – Capricorn. Cu timpul cei doi ajung să fie precum frații, iar din această cauză nativul Balanță poate deveni infidel.

Odată cu terminarea relației, nativul Capricorn va suferi enorm, căutând ca noul partener să se ridice la standardele nativului Balanță. Pentru ca o astfel de relație să reziste în timp este nevoie de multe compromisuri.

Pentru detalii despre zodia ta, fă clic pe numele zodiei de mai jos:

Nu știi ce zodie ești în zodiacul european? Află pe zodiacool.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!