Compatibilitate Taur – Berbec

O relație în care partenerii se susțin și se respectă reciproc. Cu toate acestea, din cauza geloziei pot apărea și neînțelegeri. Relația va fi de lungă durată doar dacă partenerii dau dovadă de perseverență.

Compatibilitate Taur – Taur

Compatibilitate totală, o relație caracterizată de armonie și echilibru care poate atrage invidia celor din jur. Cea mai mare provocare într-o astfel de relație este că partenerii trebuie să facă față orgoliilor și încăpățânării.

Compatibilitate Taur – Gemeni

O relație excentrică, plină de provocări și schimbări. Partenerul Gemeni este plin de emoție și imaginație, exact ce are nevoie un Taur. Buna dispoziție și umorul sunt la ordinea zilei într-o astfel de relație.

Compatibilitate Taur – Rac

Reușita acestei relații se datorează eforturilor pe care Racul le depune. Acesta încearcă să se maturizeze și să renunțe la orgolii. Cu puțin efort din partea ambilor parteneri relația poate evolua armonios. Se poate ajunge destul de repede la căsătorie.

Compatibilitate Taur – Leu

Atracția sexuală este cheia în relația Taur – Leu, iar orice problemă poate fi rezolvată în dormitor. Leul are obiceiul de a exagera din anumite puncte de vedere. Pentru ca relația să evolueze se recomandă respectul reciproc.

Compatibilitate Taur – Fecioară

Taurul și Fecioara se simt bine împreună, au foarte multe puncte în comun. Stabilitatea și loialitatea vor face ca relația să fie una de lungă durată. Fecioara are nevoie de o comunicare constantă. De asemenea, se consultă mereu cu partenerul înainte de a lua o deicizie.

Compatibilitate Taur – Balanță

Atracția pentru rafinament, lux și distracție mențin pasiunea în relație. De cele mai multe ori, în urma unui conflict problemele nu sunt soluționate. Din acest motiv Balanța se îndepărtează. Pentru a avea o relație armonioasă, se recomandă atenție la ieșirile necontrolate.

Compatibilitate Taur – Scorpion

Dacă relația dintre Taur și Scorpion trece testul timpului poate deveni foarte stabilă. Cei doi sunt atașați de muncă iar în relație vin cu experiență de viață și opinii puternice. Scorpionul se va îndepăra dacă Taurul nu renunță la gelozie.

Compatibilitate Taur – Săgetător

O relație tensionată, bazată pe incertitudine și predispusă eșecului. Relația poate evolua doar dacă partenerii vor fi dispuși să își schimbe atitudinea. Săgetătorul îl inspiră pe partenerul Taur și îl poate ajuta să își îndeplinească visele.

Compatibilitate Taur – Capricorn

Compatibilitate maximă între Taur și Capricorn. Capricornul este adesea posesiv, iar de aici pot apărea crize de gelozie sau certuri. Relația este bazată pe încredere și stabilitatea, iar asta îi va ajuta pe cei doi să aibă o relație de lungă durată.

Compatibilitate Taur – Vărsător

Relația dintre Taur și Vărsător este dominată de gelozie, fiind supusă amenințărilor din exterior. Imprevizibilul și incertitudinea caracterizează această relație. Vărsătorul va lua ca pe o provocare cucerirea Taurului, însă nu va fi ușor.

Compatibilitate Taur – Pești

Datorită multiplelor puncte comune pe care le au partenerii acestui cuplu, relația poate evolua rapid. De cele mai multe ori este vorba despre dragoste la prima vedere. Taurul și Peștii se completează perfect, susținându-se reciproc.

Click aici pentru a vedea mai multe despre compatibilitatea nativului Taur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!