Compatibilitate Săgetător – Berbec

Provocările, încrederea și dorința de afirmare în societate sunt caracteristice acestei relații. Berbecul este un aventurier optimist, ceea ce partenerul Săgetător apreciază. Împreună partenerii acestui cuplu își pot îndeplini și cele mai mărețe vise.

Compatibilitate Săgetător – Taur

O relație destul de tensionată, care este adesea predispusă eșecului. Dacă partenerii vor fi dispuși să își schimbe atitudinea, relația poate evolua. Taurul este inspirat de partenerul Săgetător și va reușit să își îndeplinească visele.

Compatibilitate Săgetător – Gemeni

Curiozitatea este punctul forte în relația dintre Săgetător și Gemeni. Cei doi comunică nu doar verbal, ci și la nivel fizic și intelectual. Nativul gemeni are nevoie să fie îmblânzit, iar Săgetătorul este partenerul perfect pentru a face asta.

Compatibilitate Săgetător – Rac

Implicarea comună a partenerilor în relația de cuplu poate duce la eliminarea orgoliilor. Este o relație dificilă însă este posibilă dacă partenerii se respectă reciproc. Relația va fi una de lungă durată datorită erotismului.

Compatibilitate Săgetător – Leu

Relația dintre Săgetător și Leu este plină de echilibru și armonie. Leul urăște rutina și dorește să fie supus anumitor teste, să aibă cât mai multă activitate. Dorința de aventură a celor doi parteneri va face ca relația să fie una de lungă durată.

Compatibilitate Săgetător – Fecioară

Săgetătorul are nevoie de o persoană perfecționistă alături, iar Fecioara se încadrează perfect. Instabilitatea celor doi și schimbările bruște de comportament pot face ca în timp iubirea să se manifeste într-un mod agresiv și brutal.

Compatibilitate Săgetător – Balanță

Balanța și Săgetătorul se susțin reciproc, însă uneori relația are un caracter imprevizibil din cauza neîncrederii. Balanța dorește stabilitate și echilibru. În această relație trebuie să se folosească de toate resursele pentru a tolera Săgetătorul.

Compatibilitate Săgetător – Scorpion

Din cauza diferențelor de gândire, într-o astfel de relație pot apărea frecvent certuri. Problemele din relație pot fi depășite dacă partenerii comunică mai mult. Stabilitatea în relație se datorează Scorpionului, care este un semn fix.

Compatibilitate Săgetător – Săgetător

Combinația Săgetător – Săgetător dă naștere celei mai extravagante relații din zodiac. Încrederea și dorința de cunoaștere și noutate a partenerilor vor face ca relația să evolueze într-un mod armonios. Au încredere în visele lor, astfel le pot îndeplini pe toate.

Compatibilitate Săgetător – Capricorn

Relația dintre Săgetător și Capricorn se bazează pe atracție fizică. Cu timpul cei doi devin încăpățânați și este nevoie de foarte multă răbdare. Capricornul poate fi adesea dezamăgit de dorința de aventură a partenerului Săgetător.

Compatibilitate Săgetător – Vărsător

Curiozitatea este punctul cheie în relația dintre Săgetător și Vărsător. Cei doi parteneri se vor susține reciproc pentru a reuși să-și îndeplinească obiectivele propuse. Ambii sunt creativi, diferă doar modul în care își exprimă această creativitate.

Compatibilitate Săgetător – Pești

Diferențele de caracter pot cauza multe certuri în acest cuplu. Nativul Pești este retras, iar Săgetătorul este dornic de aventură. Comunicarea îi poate ajuta pe partenerii acestui cuplu să ajungă la un consens și să aibă o relație armonioasă.

Click aici pentru a vedea mai multe despre compatibilitatea nativului Săgetător.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!