Compatibilitate Rac – Berbec

Această relație este dovada că extremele se atrag, însă se recomandă multă răbdare. Trebuie acceptat faptul că există diferențe și că este nevoie de colaborare pentru ca relația să reușească. O relație agitată, în care Berbecul va avea multe reproșuri de făcut.

Compatibilitate Rac – Taur

Reușita acestei relații se datorează afecțiunii Taurului care va dori să ofere tot ce e mai bun familistului Rac. Dacă Taurul va lucra la fixațiile pe care le are iar Racul va renunța la orgolii, relația va fi una de lungă durată. Cu puțin efort se poate ajunge repede la altar.

Compatibilitate Rac – Gemeni

Frumusețea relației dintre Rac și Gemeni dispare în momentul în care relația devine serioasă. Partenerul Gemeni este șarmant, are un fel aparte de a flirta iar asta poate cauza gelozie Racului. Pentru  ca relația să evolueze este nevoie ca cei doi să dezvolte obiceiuri comune.

Compatibilitate Rac – Rac

Deși este o relație plină de romantism și pasiune, pot apărea diverse crize de gelozie. Loialitatea este un punct vulnerabil în relația dintre doi Raci, fiecare dintre cei doi va căuta să șantajeze partenerul cu acest lucru. În unele cazuri o astfel de relație este ca o tortută pentru parteneri.

Compatibilitate Rac – Leu

Diferențele comportamentale fac ca această relație să fie predispusă certurilor. Leul iubește provocare și va dori să fie mereu în centrul atenției. Ceturile pot apărea în relație din cauza geloziei exagerate a partenerului Rac.

Compatibilitate Rac – Fecioară

O relație armonioasă și echilibrată, iubirea dintre cei doi manifestându-se într-un mod matur. Fecioara va aprecia sensibilitatea partenerului Rac, care va prelua controlul în relație. Sinceritatea și stabilitatea îi ajută pe cei doi să aibă o relație de durată.

Compatibilitate Rac – Balanță

Sensibilitate, pasiune și devotament. O relație bazată pe loialitate și pe stabilitate care însă poate deveni un coșmar. Sensibila Balanță va aprecia atmosfera generată de Rac, însă se va îndepărta dacă acesta va deveni posesiv și gelos.

Compatibilitate Rac – Scorpion

Relația dintre un Rac și un Scorpion este una de complementaritate, bazată pe trăiri pasionale. Scorpionul este misterios, iar asta îl va atrage pe nativul Rac. Ambii sunt intuitivi, iar comunciarea intimă va fi una extrem de intensă.

Compatibilitate Rac – Săgetător

Doi parteneri orgolioși, o relație extrem de dificilă. Totul este posibil însă dacă se renunță la mândrie iar partenerii se respectă reciproc. Erotismul salvează relația, aceasta având șanse mari de reușită.

Compatibilitate Rac – Capricorn

Una dintre cele mai reușite relații din zodiac, dominate de încredere și loialitate. Capricornul va prelua conducerea în relație și va asigura controlul financiar. Pot apărea divergențe din cauza geloziei nefondate a Racului.

Compatibilitate Rac – Vărsător

Pasiunea și gelozia caracterizează relația dintre Rac și Vărsător. Racul este senzual și are o imaginație bogată care vor intriga Vărsătorul, fiindu-i încurajate anumite pasiuni erotice. Relația va fi una frumoasă atât timp cât nu ajunge prea serioasă.

Compatibilitate Rac – Pești

Iubirea dintre Rac și Pești se manifestă destul de repede, acceptul în relație este pus pe emoție și pe sentimente. Partenerul Pești va ajunge să idolatrizeze Racul, fiind dispus să își asume responsabilitatea pentru toate nevoile acestuia.

Click aici pentru a vedea mai multe despre compatibilitatea nativului Rac.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!