Compatibilitate Gemeni – Berbec

La începutul relației între Berbec și Gemeni este o atracție irezistibilă. În timp apar gelozia și rutina, iar asta poate afecta chimia dintre parteneri. Berbecul poate fi dominat de gelozie însă cu timpul va învăța să aibă încredere.

Compatibilitate Gemeni – Taur

O relație plină de provocări, predispusă schimbărilor. Taurul are nevoie de emoție și imaginație, toate acestea fiind generate de partenerul Gemeni. În această relație umorul și buna dispoziție vor fi la ordinea zilei.

Compatibilitate Gemeni – Gemeni

Relația dintre doi nativi Gemeni este una tensionată, plină de certuri cauzate de superficialitate. Gemenii au abilități de comunicare însă de cele mai multe ori discuțiile vor fi în contradictoriu. Pentru ca relația să reziste în timp se recomandă găsirea unor idealuri comune.

Compatibilitate Gemeni – Rac

La începutul relației pasiunea este arzătoare, însă se transformă într-un coșmar odată ce devine serioasă. Nativul Rac este sensibil și vulnerabil, are schimbări dese de dispoziție și adesea se simte nesigur. Este nevoie ca pertenerii să dezvolte obiceiuri comune pentru ca relația să evolueze.

Compatibilitate Gemeni – Leu

Respectul reciproc al celor doi parteneri aduce susținere în relația de cuplu. Leul va reuși să renunțe la orgoliu iau Geamănul își va asuma mai multe responsabilități. Dacă Leul va avea motive de gelozie va căuta să se răzbune pe partenerul Gemeni.

Compatibilitate Gemeni – Fecioară

O relație armonioasă bazată pe comunicare. Fecioara are nevoie de comunicare și stabilitate. Energia și spontaneitatea Geamănului vor face Fecioara să se îndrăgostească repede. O relație stabilă care poate avansa repede.

Compatibilitate Gemeni – Balanță

Relația dintre cei doi este bazată pe devotament și sinceritate. Va decurge bine atât timp cât nu apar bănuieli, gelozia putând distruge iubirea. Nativul Gemeni va copia din calmul și diplomația Balanței, iar asta îl va face să crească în ochii partenerului.

Compatibilitate Gemeni – Scorpion

Orgoliul își spune cuvântul într-o astfel de relație, însă ambii parteneri vor avea multe de învățat. Intiuiția și viziunea celor doi fac ca relația să fie dusă la un alt nivel. Scorpionul este gelos și uneori răzbunător, iar Geamănul își va pierde răbdarea.

Compatibilitate Gemeni – Săgetător

Curiozitatea este punctul forte în relația dintre Gemeni și Săgetător. Comunicarea fizică și intelectuală este punctul comun al celor doi nativi. Săgetătorului îi plac surprizele și călătoriile și va ști cum să-și îmblânzească partenerul.

Compatibilitate Gemeni – Capricorn

Modul de abordare al situațiilor poate duce adesea la certuri. Capricornul este extrem de grijuliu, însă atitudinea Geamănului poate fi pentru el deranjantă. Amorul în acest cuplu compensează neajunsurile din relație.

O relație bazată pe sinceritate și stabilitate în care pot apărea divergențe de la modul în care sunt abordate situațiile. Grijuliul Capricorn poate fi adesea deranjat de nonconformismul Geamănului, făcându-l să se izoleze. Neajunsurile relației pot fi compensate de partea amoroasă.

Compatibilitate Gemeni – Vărsător

Una dintre cele mai puternice relații din zodiac, ce poate dura până la adânci bătrâneți. Respectul și libertatea în comunicare fac relația să fie de durată. Nonconformistul Vărsător se va implica în proiectele partenerului și îl va ajuta să avanseze pe scara socială.

Compatibilitate Gemeni – Pești

Există șanse minime ca o astfel de relație să reziste în timp, este o relație tensionată, cu multe divergențe și păreri în contradictoriu. Cei doi parteneri au păreri diferite, iar o astfel de relație este posibilă doar datorită erotismului.

Click aici pentru a vedea mai multe despre compatibilitatea nativului Gemeni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!