Compatibilitate Capricorn – Berbec

Berbecul este plin de energie, curaj și optimism. Acesta îi va da Capricornului curajul de care are nevoie, însă îi va suporta cu greu calmul. Ambii sunt dornici de provocări, însă le abordează diferit. Într-o astfel de relație nativul Berbec trebuie să aibă răbdare.

Compatibilitate Capricorn – Taur

Capricornul și Taurul sunt perfect compatibili pe toate planurile. Taurului îi place stabilitatea, este afectuos și răbdător. Acesta îi va oferi Capricornului artă și bun gust. Pot apărea în relație unele gelozii din cauza posesivității Capricornului.

Compatibilitate Capricorn – Gemeni

O relație bazată pe sinceritate și stabilitate în care pot apărea divergențe de la modul în care sunt abordate situațiile. Nativul Gemeni este un nonconformist iar asta îl poate deranja pe Capricorn, făcându-l să se izoleze. Neajunsurile relației pot fi compensate de partea amoroasă.

Compatibilitate Capricorn – Rac

Încrederea și responsabilitatea fac relația dintre Capricorn și Rac să fie de durată. Racul este leneș, însă este fidel partenerului. Din cauza geloziei nefondate a nativului Rac, în relație pot apărea divergențe care îl vor afecta pe Capricorn.

Compatibilitate Capricorn – Leu

În relația dintre Capricorn și Leu predomină atracția sexuală. Încrederea și stabilitatea pot face ca relația să reziste mult timp. Leul urăște rutina și dorește să fie supus la teste de către Capricorn. Gelozia Capricornului poate cauza divergențe ce duc în timp la ruptura relației.

Compatibilitate Capricorn – Fecioară

Combinația Capricorn Fecioară are mari șanse de reușită, datorită punctelor comune, a încrederii și susținerii. Loialitatea Fecioarei face ca relația să fie invidiată de cei din jur. Compatibilitatea sexuală este ca o punte de legătură între cei doi, înlocuind chiar și lipsa comunicării.

Compatibilitate Capricorn – Balanță

Stabilitatea și încrederea fac ca această relație să aibă o fundație solidă. Nativul Balanță este diplomat și va încerca să evite cât de mult poate certurile. Ideile libertine și îndrăznețe ale Balanței sunt de multe ori criticate de Capricorn.

Compatibilitate Capricorn – Scorpion

Atunci când se îndrăgostește, Scorpionul are multă energie. Pentru ca o relația între Capricorn și Scorpion să fie de durată este nevoie de multă răbdare, ambii parteneri sunt încăpățânați. În relație partenerul Scorpion trebuie să își demonstreze potențialul sexual.

Compatibilitate Capricorn – Săgetător

Relația dintre Capricorn și Săgetător se bazează inițial pe atracția fizică. Cu timpul cei doi devin încăpățânați și este nevoie de foarte multă răbdare. Săgetătorul este aventurier, îi plac provocările. Din această cauză pot apărea divergențe, Capricornul fiind dezamăgit.

Compatibilitate Capricorn – Capricorn

Între nativii Capricorn este o relație mai mult profesională decât sentimentală. Se dorește un anumit statut social. Din această cauză latura erotică poate fi abandonată. Este o relație bună, atât timp cât există încredere și nu apare monotonia.

Compatibilitate Capricorn – Vărsător

Într-o astfel de relație iubirea, respectul și responsabilitatea reprezintă baza. Vărsătorul este nonconformist, îi place să fie diferit de ceilalți și să facă cât mai multe nebunii. Maturitatea și experiența partenerilor vor face ca relația să fie una de durată.

Compatibilitate Capricorn – Pești

Un cuplu care poate ajunge rapid la altar, datorită încrederii și stabilității. Nativul Pești este uneori prea visător iar din această cauză pot apărea divergențe. Controlul financiar în relație și-l asumă Capricornul, alături de care nativul Pești va înțelege importanța muncii.

Click aici pentru a vedea mai multe despre compatibilitatea nativului Capricorn.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!