Compatibilitate Berbec – Berbec

Relația dintre doi nativi Berbec este pasională, intensă și explozivă. Totodată aceasta poate fi controversată și marcată de diverse neînțelegeri. Berbecul poate fi dominat de gelozie, însă în timp va avea încredere în partener.

Compatibilitate Berbec – Taur

Între nativii Berbec și Taur este o relația de susținere și înțelegere însă în care pot apărea certuri din cauza geloziei. Taurul are nevoie de stabilitate sentimentală. Este încăpățânat, iar relația va fi una bună atât timp cât reușește să fie perseverent.

Compatibilitate Berbec – Gemeni

La începutul relației, între Berbec și Gemeni este o atracție irezistibilă. Cu timpul însă gelozia și rutina își fac simțită prezența, iar asta poate afecta chimia. Certurile cu partenerul Gemeni sunt precum furtunile de vară, vor trece repede.

Compatibilitate Berbec – Rac

Racul știe cum să folosească cuvintele astfel încât să vrăjească încă de la prima întâlnire. Pentru ca relația să poată evolua, partenerii trebuie să accepte faptul că între ei există diferențe. Relația este de cele mai multe ori agitată și plină de situații contradictorii.

Compatibilitate Berbec – Leu

Relația dintre Berbec și Leu pare una ideală. Berbecul trebuie să se obișnuiască cu încăpățânarea și orgoliul partenerului Leu. Dacă cei doi își canalizează energia într-o direcție comun, relația va avea șanse de reușită.

Compatibilitate Berbec – Fecioară

Într-o astfel de relație ambii parteneri se pot schimba. Fecioara are tendința de spionaj, iar din această cauză în relație poate apărea neîncrederea. Spirit critic, Fecioara va judeca mereu Berbecul, iar în timp acesta își poate pierde răbdarea.

Compatibilitate Berbec – Balanță

Partenerul Balanță este diplomat, evită certurile cât de mult poate. Relația este bazată pe armonie, intuiție, telepatie și susținere reciprocă. Balanța va admira independența și curajul Berbecului, susținându-l să se dezvolte pe orice plan

Compatibilitate Berbec – Scorpion

Relația dintre Berbec și Scorpion este bazată pe atracție fizică, încredere și pasiune. Scorpionul este unul dintre cei mai pasionali nativi din zodiac, este imprevizibil și îi place să intimideze. Atenția Scorpionului va fi atrasă de cele mai multe ori de impulsivitatea Berbecului.

Compatibilitate Berbec – Săgetător

O relație plină de provocări, bazată pe încredere și dorință de afirmare în societate. Săgetătorului îi plac surpizele, se îndrăgostește la prima vedere și este dispus să renunțe la tot pentru orice persoană nouă din viața lui. Împreună cei doi nativi își pot îndeplini toate visele.

Compatibilitate Berbec – Capricorn

Între Berbec și Capricorn poate fi o relație pasională, însă marcată de reproșuri legate de gelozie. Îndoiala și neîncrederea pot pune stăpânire pe parteneri. Capricornul adesea este dur și nu comunică, iar Berbecul trebuie să dea dovadă de răbdare.

Compatibilitate Berbec – Vărsător

Vărsătorul este excentric și nonconformist, iar din această cauză relația poate fi una controversată. Fiecare partener are propria strategie, ambii sunt curioși, visători și idealiști. Pot apărea neînțelegeri în cazul în care Berbecul ia decizii fără a se consulta cu Vărsătorul.

Compatibilitate Berbec – Pești

Nativul Pești se îndrăgostește la prima vedere, iar uneori poate oferi dovezi de infidelitate. Între cei doi este o relație pasională, însă predispusă certurilor de multe ori. Relația va ajunge departe dacă sunt schimbate atitudini, concepții, idei.

Click aici pentru a vedea mai multe despre compatibilitatea nativului Berbec.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!