Compatibilitate Tigru – Șobolan 4/5

Perfecțiunea în afaceri poate fi atinsă cu ușurință de cuplul Tigru – Șobolan. Relațiile dintre cei doi sunt armonioase, mai ales atunci când există comunicare. Competitivitatea Tigrului combinată cu înțelepciunea Șobolanului poate aduce rezultate avantajoase de ambele părți.

Compatibilitate Tigru – Bivol 3/5

Partenerii acestui cuplu sunt perseverenți și au încredere unul în celălalt. Adesea pot apărea neînțelegeri în cuplu. Relația va fi una fericită dacă Bivolul reușește să renunțe la gelozie și la încăpățânare. Pentru a avea succes pe plan financiar, se recomandă ca Bivolul să îl lase pe Tigru să conducă în relație și să îl susțină.

Compatibilitate Tigru – Tigru 3/5

O relație în care atracția sexuală este mare, însă în care partenerii pot suferi din cauza infidelității. Este o relație aventuroasă în care poate apărea competitivitatea. Tigrii se află într-o continuă luptă pentru supremație. Aroganța și divergențele pot atrage mari pierderi financiare în acest cuplu.

Compatibilitate Tigru – Iepure 3/5

Inteligența Tigrului și Iepurelui face ca între cei doi să se dezvolte o relație armonioasă. Relația este posibilă datorită spiritului de conciliere a Iepurelui. Din cauza indiferenței Iepurelui poate însă să apară infidelitatea. Tigrul are planuri de expansiune pe care Iepurele știe cum să le expună cu diplomație

Compatibilitate Tigru – Dragon 3/5

Combinația dintre un Tigru și un Dragon este o adevărată aventură. Din cauza luptei pentru conducere și supremație, relația se poate destrăma. Fiecare dintre cei doi are nevoie de spațiu propriu și trebuie să învețe să respecte intimitatea partenerului. În afaceri au succes, însă pot apărea dizarmonii din vina lipsei de tact a Dragonului.

Compatibilitate Tigru – Șarpe 1/5

Tigrul și Șarpele formează un cuplu în care este nevoie de o comunicare atentă, de înțelepciune și de iubire necondiționată. Doar în acest fel o astfel de relație se poate dezvolta armonios. Se recomandă ca partenerii să nu se entuziasmeze mai mult decât este cazul. Pot exista frustrări cauzate de bani.

Compatibilitate Tigru – Cal 5/5

În cuplul Tigru – Cal popularitatea poate atinge cote maxime. O relație dinamică, plină de romantism și armonie. Nativul Cal vine în relație cu puterea și reușește să exceleze cu ajutorul tehnicilor de persuasiune. Au șanse mari de a prospera în afaceri, însă se recomandă să cheltuie cu măsură.

Compatibilitate Tigru – Capră 3/5

De cele mai multe ori, relația dintre Tigru și Capră este una toxică. Nativul Capră poate deveni leneș, iar acest lucru nu este apreciat de Tigru, care se poate revolta. Se recomandă atenție la comunicare și amplificarea respectului reciproc. Dacă se dorește ca relația să fie de durată, partenerii trebuie să facă pași mici și siguri.

Compatibilitate Tigru – Maimuță 1/5

Combinația Tigru – Maimuță este de cele mai multe ori predispusă eșecului. În relație pot apărea aventuri, iar relația poate rezista doar dacă partenerii nu ajung la căsnicie. Ambii nativi își doresc să fie în centrul atenției, să strălucească. În relație intervine egoismul și lăcomia, motiv pentru care pot apărea eșecuri.

Compatibilitate Tigru – Cocoș 3/5

Cocoșul poate fi adesea superficial, iar în relație se lasă greu dominat de partenerul Tigru. O relație în care sunt și părți bune și părți mai puțin bune. Dacă partenerii se apreciază și se respectă reciproc, dragostea poate fi readusă în relație. Tigul este credul iar Cocoșul lăudăros, iar din această cauză pot pierde multe în afaceri.

Compatibilitate Tigru – Câine 5/5

Între Tigru și Câine este o poveste de dragoste plină de fericire și romantism. Partenerul Câine este răbdător și loial. Acesta este calculat și are puterea de a ține Tigrul în frâu. Dacă au încredere să se lanseze împreună în afaceri, vor avea parte de succes.

Compatibilitate Tigru – Mistreț 4/5

Tigrul și Mistrețul formează o relație bazată pe admirație și fidelitate. Afacerile inițiate de cei doi sunt performante și productive, generatoare de noi idei. Mistrețul poate deveni adesea leneș, iar atunci Tigrul devine lacom și competitiv. Din acest motiv, în cuplu pot apărea pierderi financiare.

Click aici pentru a vedea mai multe despre compatibilitatea nativului Tigru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!