Compatibilitate Șobolan – Șobolan 4/5

Nativii Șobolan formează un cuplu reușit, bazat pe sinceritate. Încrederea și stabilitatea fac să apară iubirea în casa căsătoriei. În această relație lucrurile decurg lin și sigur. Împreună cei doi ar putea prospera pe plan financiar, atât timp cât nu se zgârcesc. Se recomandă Șobolanilor să nu fie lacomi sau încăpățânați.

Compatibilitate Șobolan – Bivol 5/5

O relație extraordinar de frumoasă, plină de înțelepciune, creativitate și onestitate. Comunicarea este importantă în acest cuplu, totul va decurge armonios dacă partenerii renunță la încăpățânare. Șobolanul este chibzuit, iar alături de Bivol va avea rezultate financiare peste așteptări.

Compatibilitate Șobolan – Tigru 4/5

Cuplul format din Șobolan și Tigru este un cuplu puternic, ce poate atinge perfecțiunea. Relația dintre cei doi este menținută cu noroc și cu încredere. Tigrul este șarmant și autoritar, plin de energie. Spiritul de competiție a acestuia, împreună cu înțelepciunea Șobolanului, aduce rezultate productive.

Compatibilitate Șobolan – Iepure 2/5

O relație în care pot apărea dificultăți din cauza superficialității partenerului Iepure. Pot apărea de asemenea și dorințe puternice sau infidelitate. Iepurele este extrem de discret și poate avea intenții alunecoase. Din acest motiv afacerile nu sunt foarte transparente. Se recomandă ca partenerii să discute sincer.

Compatibilitate Șobolan – Dragon 4/5

Din cauza lipsei de tact a partenerului Dragon, relația poate avea de suferit. Se recomandă ca ambii parteneri să fie atenți la comunicare, să nu se jignească și să aibă discuții temperate. În afaceri cei doi se pot bucura de un succes răsunător. Șobolanul și Dragonul pot atrage noroc și bani, însă trebuie atenție la lăcomie.

Compatibilitate Șobolan – Șarpe 3/5

Relația dintre Șobolan și Șarpe funcționează normal atât timp cât partenerii își cunosc limitele și sunt toleranți. Șarpele trebuie cucerit periodic, are nevoie să fie cuprins de pasiune. Se recomandă să lase mândria la o parte și să se dedice muncii. Împreună, cei doi pot avea succes pe plan financiar.

Compatibilitate Șobolan – Cal 1/5

Nativul Cal poate pune cu ușurință orice în practică, nu se abate de la plan. Pentru ca relația cu un Șobolan să fie posibilă, Calul trebuie să renunțe la impulsivitate. Cei doi parteneri trebuie să învețe să își controleze impulsurile și să fie mai toleranți. Calul are tendința de a cheltui mult, dar vor avea succes financiar datorită curajului.

Compatibilitate Șobolan – Capră 2/5

Cuplul format dintr-un Șobolan și o Capră este de cele mai multe ori destabilizat de impulsivitate. Capra are o atracție necontrolată spre opulență și lux. Se recomandă ca această excentricitate a Caprei să fie ținută sub control, pentru a nu-l speria pe zgârcitul Șobolan. Afacerile derulate în acest cuplu nu au șanse de reușită.

Compatibilitate Șobolan – Maimuță 4/5

Iubirea și înțelegerea domină în relația dintre Maimuță și Șobolan. O relație fără stres, în care mariajul decurge de la sine. Înțelepciunea se îmbină perfect cu creativitatea și cu flexibilitatea. Au idealuri înalte și idei creative, iar în afaceri cei doi se pot bucura de succes. Din cauza infatuării, în afaceri pot exista și pierderi.

Compatibilitate Șobolan – Cocoș 2/5

Problemele în dragoste sunt frecvente într-o astfel de relație. Acestea sunt cauzate de emoții negative, distracții sau manifestări din mediile sociale. Se recomandă ca acest cuplu să primească consiliere din partea unui nativ Bivol. Cocoșul trebuie convins că are idei bune, după care va prinde curaj și va trece la treabă. Rezultatele profitabile nu vor întârzia să apară.

Compatibilitate Șobolan – Câine 3/5

Un cuplu în care partenerii sunt sinceri și se respectă reciproc. Comunicarea emoțională este amplificată și se recomandă ca aceștia să își facă intențiile cunoscute, cu blândețe și răbdare. Dacă cei doi au încredere în sentimentele lor, vor avea doar de câștigat. Câinele este loial și puternic, iar Șobolanul se poate baza cu ușurință pe el.

Compatibilitate Șobolan – Mistreț 3/5

Este o relație plină de înțelegere și armonie, însă uneori pot apărea și neînțelegeri. Dacă Mistrețul renunță la comoditate și trece la fapte alături de partener, cei doi își pot atinge scopurile propuse. Împreună cei doi fac o casă plină de vibrații pozitive. Este necesar însă mai mult timp pentru dezvoltarea relației.

Click aici pentru a vedea mai multe despre compatibilitatea nativului Șobolan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!