Compatibilitate Șarpe – Șobolan 3/5

O relație armonioasă de dragoste, în care partenerii se admiră și se respectă reciproc. Relația dintre un Șarpe și un Șobolan se dezvoltă armonios dacă partenerii adoptă o atitudine tolerantă. Șobolanul trebuie să fie un cuceritor, să recucerească periodic partenerul. În negocieri Șobolanul poate fi timid, însă simte când este momentul oportun fiecărei acțiuni.

Compatibilitate Șarpe – Bivol 5/5

Șarpele împreună cu Bivolul formează un cuplu minunat, în care iubirea prinde contur și se exprimă prin aprecieri și împlinire. Cei doi au aspirații și dorințe comune, motiv pentru care se vor înțelege de minune. Munca depusă de Bivol va încuraja partenerul Șarpe, pe care trebuie să îl lase să gestioneze finanțele și relațiile sociale.

Compatibilitate Șarpe – Tigru 1/5

Pentru ca o relație între un Șarpe și un Tigru să fie posibilă este nevoie de multe compromisuri. Iubirea și comunicarea atentă îi poate ajuta pe parteneri să aibă o relație echilibrată. Dezamăgirile emoționale nu întârzie să apară, acestea fiind cauzate de bani. Pentru a putea prospera în afaceri partenerii trebuie să renunțe la superficialitate.

Compatibilitate Șarpe – Iepure 3/5

Discreția și diplomația fac ca Șarpele și Iepurele să formeze unul dintre cele mai imbatabile cupluri în afaceri. Iepurele își poate pierde uneori interesul și poate deveni superficial. Acesta este dispus la compromisuri pentru binele relației. În afaceri cei doi se pot bucura de succes atât timp cât știu cum să își folosească inteligența.

Compatibilitate Șarpe – Dragon 4/5

Un cuplu aproape perfect, bazat pe carismă și înțelegere. Dragonul este mândru, însă Șarpele îl poate detrona. Împreună cei doi pot atinge culmi nebănuite ale fericirii și a excelenței în afaceri. Înțelepciunea și curajul îi transformă pe aceștia într-un magnet pentru bani. Se recomandă precauție, deoarece pot apărea pierderi mari din cauza lăcomiei.

Compatibilitate Șarpe – Șarpe 4/5

Senzualitatea și pasiunea domină în cuplul format din doi nativi Șarpe. Lucrurile se dezvoltă de la sine într-o astfel de relație, au un magnetism irezistibil. Cei doi pot atrage succesul prin tenacitate și prin capacitatea de a se adapta. Din cauza mândriei și aroganței, în cuplu pot apărea pierderi.

Compatibilitate Șarpe – Cal 3/5

Pasiunea își face simțită prezența în cuplul Șarpe – Cal. Cei doi se ceartă cu patimă și tot cu patimă se împacă. Dacă aceștia reușesc să renunțe la pesimism și să se focalizeze pe calitățile pozitive, se vor putea bucura de succes. Un cuplu în care schimbările de dispoziție sunt la ordinea zilei.

Compatibilitate Șarpe – Capră 3/5

Relația dintre nativii Șarpe și Capră este plină de încercări sentimentale. Acestea sunt cauzate de cele mai multe ori de partea financiară. Este necesară consilierea, de preferat din partea unui nativ Iepure. Dacă cei doi reușesc să se focalizeze pe un scop bine propus pot avea mari câștiguri financiare.

Compatibilitate Șarpe – Maimuță 2/5

O relație aproape imposibilă, ce necesită o atenție aparte. Între Șarpe și Maimuță se poate dezvolta armonios o relație doar prin amplificarea recunoștinței și a iubirii. Certurile sunt frecvente într-o astfel de relație, ambii parteneri sunt agresivi. Din cauza egoismului și a mândriei, afacerile pot avea de suferit.

Compatibilitate Șarpe – Cocoș 5/5

Înțelepciunea și optimismul fac ca relația dintre Șarpe și Cocoș să fie armonioasă, de lungă durată. Partenerii se apreciază și se respectă reciproc, sunt romantici și pasionali. Pot există pierderi financiare din cauza bârfelor sau a lenei. Sorții de izbândă din acest cuplu sunt însă mai puternici decât orice eșec.

Compatibilitate Șarpe – Câine 3/5

Relația dintre un Șarpe și un Câine este plină de dragoste și fericire. Sinceritatea partenerilor fac relația să se dezvolte într-un mod armonios. Există posibilitatea ca cei doi să cedeze anumitor lingușeli. Din această cauză cuplul este predispus la eșec și certuri. Cu răbdare însă, vor putea să se bucure de reușită.

Compatibilitate Șarpe – Mistreț 1/5

Complicațiile și nesiguranța din cuplul Șarpe – Mistreț duc adesea la conflicte. Pentru a se putea ajunge la stabilitate, relația necesită mult efort și atenție. În afaceri pot atrage persoane băgăcioase, a căror prezență îi poate perturba. Se recomandă precauție. Nativii nu trebuie să spere la câștiguri fabuloase, pentru a nu ajunge să fie dezamăgiți.

Click aici pentru a vedea mai multe despre compatibilitatea nativului Șarpe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here