Compatibilitate Maimuță – Șobolan 4/5

Este o relație constructivă în dragoste și în afaceri. Grija și atenția sunt îmbinate cu fidelitatea. Relația dintre Maimuță și Șobolan este armonioasă, de lungă durată. Mariajul se dezvoltă lin, fără situații deranjante. Afacerile pe care cei doi le fac împreună se îndreaptă vertiginos spre succes.

Compatibilitate Maimuță – Bivol 3/5

O relație armonioasă, atât timp cât partenerii se respectă și se feresc de egoism. Bivolul poate deveni uneori prea încăpățânat, însă poate fi calmat de partener. Dacă cei doi își stabilesc un plan pe care îl respectă, afacerile au șanse mari de a prospera. Se recomandă ca Bivolul să lucreze din umbră iar partenerul Maimuță să se ocupe de relațiile sociale.

Compatibilitate Maimuță – Tigru 1/5

Relația dintre nativii Maimuță și Tigru poate fi extrem de obositoare. Este o relație în care aventurile sunt posibile, iar divorțurile iminente. Totul în această relație este ca un joc, partenerii își doresc ceva ce nu pot avea. Din cauza lăcomiei, în relație pot apărea eșecuri frecvente.

Compatibilitate Maimuță – Iepure 3/5

Încăpățânarea și aroganța pot cauza pierderi mari în relația formată dintre Maimuță și Iepure. Cei doi sunt la o primă aspectare incompatibili. Dacă învață să se respecte și să se aprecieze, relația poate rezista în timp. Iepurele este blând și abil, poate prezenta cu diplomație ideile de afaceri ale Maimuței.

Compatibilitate Maimuță – Dragon 5/5

Atracția irezistibilă dintre Maimuță și Dragon face ca între cei doi să fie o relație stabilă. Vacanțele sunt frecvente în acest cuplu, partenerii plecând des pentru a-și celebra iubirea. În afaceri succesul poate fi răsunător. Uneori partenerii pot avea înclinații spre încăpățânare sau snobism, dar cu toate acestea reușita vine de la sine.

Compatibilitate Maimuță – Șarpe 2/5

Cei doi nativi au în comun agresivitatea. Maimuței și Șarpelui le este foarte greu să facă compromisuri. Relația dintre cei doi este dificilă, are nevoie de o atenție deosebită. În afaceri trebuie amplificate loialitatea și atenția. Doar în acest fel pot avea succes și pot atrage câștiguri financiare.

Compatibilitate Maimuță – Cal 3/5

O relație predispusă certurilor, pot apărea conflicte de interese. Acestea sunt cauzate de excesul de franchețe și de lipsa de tact a partenerilor. Nativii Maimuță și Cal au talente și pasiuni comune, sunt încăpățânați și nu vor să cedeze. Vor apărea rezultate favorabile în relație atât timp cât cei doi sunt recunoscători unul altuia.

Compatibilitate Maimuță – Capră 3/5

Nativii Maimuță și Capră sunt călăuziți spre succes. Împreună totuși, cei doi se pot lăsa conduși de egoism, iar din această cauză afacerile nu pot prospera. În cuplu se recomandă ca partenerul Capră să se ocupe de organizarea casei. Cu înțelepciune și optimism, relația poate fi una de lungă durată.

Compatibilitate Maimuță – Maimuță 4/5

Inteligența și carisma fac ca relația dintre doi nativi Maimuță să fie posibilă. Între cei doi se dezvoltă o relație trainică. Partenerii se respectă și se apreciază reciproc, însă își manifestă iubirea cu limite. În afaceri celor doi nu le poate sta nimic în cale, se remarcă prin idei extraordinare.

Compatibilitate Maimuță – Cocoș 3/5

Nativii Maimuță și Cocoș au personalități asemănătoare. Cei doi sunt independenți, au nevoie de spațiu, de libertate. În afaceri se potrivesc foarte bine, iau decizii cu încredere și au spirit gospodăresc și întreprinzător. Se pot lansa cu încredere în afaceri, însă trebuie să nu lase snobismul să pună stăpânire pe ei.

Compatibilitate Maimuță – Câine 4/5

Împreună nativii Câine și Maimuță pot avea o viață plină de bucurii. Câinele este mândru de partenerul Maimuță și de realizările acestuia. Se așteaptă adesea să fie încurajat de partener. Partenerii se admiră reciproc, se înțeleg și se apreciază. Pentru a reuși pe toate planurile, trebuie să își urmărească scopurile cu atenție.

Compatibilitate Maimuță – Mistreț 3/5

O relație care necesită efort și atenție pentru a se dezvolta armonios. Maimuța și Mistrețul formează un cuplu în care pot apărea frecvent probleme. Motivele pentru care pot apărea probleme sunt lipsa de libertate și posesivitatea. Afacerile inițiate de cei doi au șanse foarte mari de a prospera, este nevoie de autocontrolul partenerilor.

Click aici pentru a vedea mai multe despre compatibilitatea nativului Maimuță.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here