Compatibilitate Iepure – Șobolan 2/5

Partenerii sunt înțelepți și au abilități practice, însă uneori în relație pot apărea mici dificultăți. Superficialitatea poate cauza în relație contradicții. Șobolanul are nevoie de stabilitate și de siguranță, nevoi ce vin în contradicție cu superficialitatea Iepurelui. În afaceri relațiile nu sunt foarte transparente.

Compatibilitate Iepure – Bivol 2/5

Relația dintre doi ambițioși nu este întotdeauna de bun augur. Bivolul este un ceceritor desăvârșit, are suficientă răbdare pentru a cuceri nativul Iepure. Iepurele devine uneori prea visător, iar Bivolul reacționează negativ. De aici pot apărea divergențe. Pentru a avea o relația armonioasă se recomandă renunțarea la încăpățânare.

Compatibilitate Iepure – Tigru 3/5

O relație predispusă înfidelității. Tigrul se poate plictisi destul de repede de indiferența partenerului Iepure. Ambii sunt inteligenți, au abilități practice, iar în afaceri sunt parteneri excelenți. Într-o asemenea relație este nevoie de precauție, doarece Tigrul poate fi păcălit de vorbele dulci ale partenerului Iepure.

Compatibilitate Iepure – Iepure 3/5

Aventurile amoroase pot distruge relația formată din doi nativi Iepure. Partenerii trebuie să fie cât mai sinceri și să își facă des cadouri. În afaceri cei doi reușesc să atragă admirația celor din jur. Își ating scopurile cu ușurință, însă pot suferi pierderi cauzate de superficialitate și de tendința de a face compromisuri.

Compatibilitate Iepure – Dragon 4/5

O pereche frumoasă care poate câștiga ușor popularitate. Dragonul este exploziv, găsește în Iepure calmul de care are nevoie. Acesta ar putea să fie mai domol, să nu profite de pe urma blândeții Iepurelui. În afaceri Dragonul trebuie lăsat să conducă și să pună în practică ideile creative ale partenerului Iepure.

Compatibilitate Iepure – Șarpe 3/5

Iepurele formează cu Șarpele o pereche imbatabilă, plină de pace și armonie. Setea de îmbogățire a acestuia este alimentată de compromisurile pe care partenerul Iepure le face. Șarpele are spirit intuitiv și un farmec aparte. Dacă partenerii își folosesc inteligența și creativitatea cu abilitate, afacerile pot prospera.

Compatibilitate Iepure – Cal 2/5

Compatibilitatea dintre Iepure și Cal este redusă, cei doi nu fac echipă bună împreună. Nativul Cal este competitiv și luptător, are obiceiul de a pune Iepurele la încercare. Nu este recomandat ca cei doi să se aventureze în afaceri împreună. Relația poate avea șanse de reușită dacă partenerii învață să comunice și să se asculte.

Compatibilitate Iepure – Capră 5/5

Candoarea se îmbină perfect cu delicatețea, făcând ca între Iepure și Capră să fie o relație perfectă. Romantismul și calmul îi ajută să aibă parte de armonie. Uneori pot apărea în cuplu și mici divergențe, însă acestea sunt depășite destul de repede. Dacă se avântă în afaceri, cei doi au mari șanse de a atrage succesul.

Compatibilitate Iepure – Maimuță 3/5

Certuri dese în cuplul Iepure – Maimuță. Relațiile conjugale dintre cei doi sunt incompatibile, iar certurile le pot strica relația. În unele cazuri apele se liniștesc de la sine, iar cei doi trec peste dispute. Este necesar ca partenerii să învețe să se aprecieze reciproc, la adevărata lor valoare.

Compatibilitate Iepure – Cocoș 1/5

În cuplul Iepure – Cocoș lucrurile evoluează greu, este o relație șubredă care de cele mai multe ori atrage trădări și pierderea încrederii. Partenerii își pierd răbdarea, iar încrederea este zdruncinată. Pentru reușită în afaceri se recomandă atenție și precauție. Bârfele trebuie evitate, iar pentru o mai bună înțelegere, cei doi ai trebui să se pună unul în locul celuilalt.

Compatibilitate Iepure – Câine 5/5

Partenerii acestui cuplu se înțeleg de minune. O relație plină de fericire, împlinire, cu reușite și victorii în afaceri. Cei doi reușesc să ajungă împreună la performanțe excelente, au puterea de a impune respect și de a-i transforma benefic pe cei din jur. Nativii Iepure și Câine reușesc să se folosească de inteligență pentru a păstra armonia în relație.

Compatibilitate Iepure – Mistreț 5/5

Nativul Iepure formează cu Mistrețul un cuplu împlinit în dragoste și în afaceri. Tandrețea îi caracterizează pe cei doi, reușesc să se înțeleagă minunat. Mistrețul are umor și optimism din plin, iar asta îl va face pe Iepure să se simt bine. Au un simț dezvoltat al acțiunii eficiente, de aceea trebuie să profite de oportunități.

Click aici pentru a vedea mai multe despre compatibilitatea nativului Iepure.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!