Compatibilitate Dragon – Șobolan 4/5

Între Dragon și Șarpe se dezvoltă o relație cu beneficii de ambele părți. Șobolanul este tolerant, însă are anumite limite ce nu trebuie depășite. Comunicarea este cheia, se recomandă atenție la cuvinte. Relația este productivă, afacerile dintre cei doi se îndreaptă cu ușurință spre succes.

Compatibilitate Dragon – Bivol 2/5

O relație agitată, în care conviețuirea poate face ca partenerii să fie nefericiți. Adesea apar divergențe, iar sentimentele ajung să fie rănite. Dacă lucrează împreună pot apărea bârfe, iar în timp colaborarea poate să aducă pierderi de bani. Vor avea succes atât timp cât tacticosul Dragon se bazează pe creativitatea Bivolului.

Compatibilitate Dragon – Tigru 3/5

Independența și curajul partenerilor Dragon și Tigru transformă relația într-o luptă pentru supremație. Din acest motiv, de cele mai multe ori relația se destramă. Partenerii trebuie să învețe să se respecte reciproc și să acționeze cu diplomație. Lideri înnăscuți, în afaceri cei doi pot atinge succesul absolut.

Compatibilitate Dragon – Iepure 4/5

Un cuplu frumos, creativ și popular. Iepurele este blând, însă încăpățânat, are idei creative, care pot fi folosite cu succes de Dragon. Dacă Iepurele se lasă condus de partener, cei doi vor cunoaște succesul financiar. Cei doi trebuie să fie atenți la întocmirea documentelor, a actelor, pentru a nu apărea probleme legale.

Compatibilitate Dragon – Dragon 3/5

În cuplul format din doi Dragoni se dă o continuă luptă pentru supremație. Forța și perseverența îi caracterizează pe parteneri, iar în cuplu pot apărea autosabotări. Relația va evolua armonios atât timp cât partenerii nu sunt lipsiți de tact. Dacă cei doi sunt modești și renunță la încăpățânare, ar putea cunoaște succesul în afaceri.

Compatibilitate Dragon – Șarpe 4/5

Atracția irezistibilă dintre un Dragon și un Șarpe poate duce cu ușurință la un mariaj fericit. Curajul și focalizarea îi ajută pe cei doi să atingă cele mai înalte culmi ale fericirii în cuplu. În afaceri aceștia pot fi ca un magnet pentru bani. Din cauza aroganței pot apărea și pierderi, de aceea se recomandă ca partenerii să fie precauți.

Compatibilitate Dragon – Cal 3/5

Forța și curajul caracterizează nativii Dragon și Cal. Cel doi formează un cuplu energic, puternic, creativ. Calul deține resurse inepuizabile ce sunt puse la dispoziția partenerului Dragon. Împreună cei doi pot avea succes în afaceri, însă atât timp cât nu sunt lacomi. Sunt creativi, însă din vina unei idei lipsite de tact există riscul de a pierde totul.

Compatibilitate Dragon – Capră 3/5

Cu înțelepciune și o atenție deosebită, relația dintre un Dragon și o Capră poate ajunge departe. Nativul Capră este răbdător și blând, însă răbdarea îi este pusă adesea la încercare de aventurosul Dragon. Cu o atitudine pozitivă din partea partenerului Capră, cei doi pot avea mare succes pe plan material.

Compatibilitate Dragon – Maimuță 5/5

Dragonul și Maimuța formează o pereche perfectă, stabilă și fericită. Relația dintre cei doi este clădită pe comunicare sinceră și romantism. Abilitățile de lider ale partenerilor îi ajută să cunoască succesul în afaceri. Se recomandă atenție la lăcomie, deoarece poate atrage materialismul.

Compatibilitate Dragon – Cocoș 4/5

Într-un asemenea cuplu, Cocoșul se supune într-un mod constructiv. Datorită veseliei și hărniciei acestuia, profitul nu întârzie să apară. Relația are o fundație solidă, cei doi se respectă reciproc, iar datorită romantismului certurile din cuplu sunt domolite. Ambii parteneri au principii morale și luptă pentru justiție.

Compatibilitate Dragon – Câine 1/5

O relație dificilă, care nu are nicio șansă de reușită. Ambii parteneri au de suferit de pe urma unei astfel de relații. Pentru a rezista în timp, este nevoie de răbdare și iubire necondiționată. Fire critică, Câinele poate deveni obsedat de control și îl judecă pe partenerul Dragon. Nu se recomandă ca cei doi să se avânte în afaceri împreună.

Compatibilitate Dragon – Mistreț 4/5

Cuplul format dintr-un Dragon și un Mistreț este văzut ca un cuplu de afaceri, bazat pe avantaj reciproc. Cei doi au curaj, iar Mistrețul reușește să fascineze partenerul Dragon cu răbdarea și calmul pe care le are. În afaceri au noroc, iar curajul și încrederea fac ca banii să nu întârziere să apară.

Click aici pentru a vedea mai multe despre compatibilitatea nativului Dragon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!