Compatibilitate Cocoș – Șobolan 2/5

Cocoșul și Șobolanul sunt irascibili și nerecunoscători, motiv pentru care relația este de multe ori cu probleme în dragoste. Distracțiile și manifestările din mediile sociale pot cauza probleme serioase în relație. În acest cuplu sunt șanse egale de reușită și de eșec. Șobolanul trebuie să fie persuasiv pentru a-și convinge partenerul că are idei bune.

Compatibilitate Cocoș – Bivol 5/5

Din punct de vedere sentimental, relația dintre un nativ Cocoș și un Bivol este aproape perfectă. Fidelitatea și hărnicia celor doi ajută la păstrarea armoniei și fericirii în relație. Simțul practic al celor doi ajută la prosperitate în afaceri. Dacă ajung să colaboreze, vor avea parte de succes garantat.

Compatibilitate Cocoș – Tigru 3/5

O relație instabilă, în care se pot înregistra mari pierderi financiare. Ambii parteneri au curaj, însă în relație Tigrul poate fi adesea infidel. Relația dintre cei doi este cu urcușuri și coborâșuri. Abilitățile de lider ale Tigrului, cu abilitățile de organizator ale Șarpelui pot aduce reușite în afaceri.

Compatibilitate Cocoș – Iepure 1/5

Șansele ca o relație între Cocoș și Iepure să avanseze sunt minime. În relație apar frecvent neînțelegeri, iar lucrurile evoluează foarte greu. Cei doi își pot pierde ușor răbdarea și pot ajunge chiar la trădare și uneltire pe la spate. Afacerile inițiate sunt sortite eșecului, iar încrederea celor doi este spulberată.

Compatibilitate Cocoș – Dragon 4/5

Un cuplu în care partenerii se admiră și se respectă reciproc. Relația dintre Cocoș și Dragon este solidă, cei doi știu cum să își respecte habitatul. În relație apar uneori și certuri, însă romantismul reușește să îmblânzească relația. În afaceri au profit datorită altruismului, corectitudinii și principiilor morale.

Compatibilitate Cocoș – Șarpe 5/5

Romantismul și atracția sexuală din cuplul Cocoș – Șarpe duc la un mariaj fericit. Inteligenți și optimiști, partenerii se respectă reciproc. Ambii sunt dedicați carierei, au multe de câștigat prin curaj și agilitate. De asemenea, pot suferi și pierderi cauzate de lene sau de bârfe.

Compatibilitate Cocoș – Cal 3/5

Pasiunea necontrolată poate afecta cuplul Cocoș – Cal. Nativul Cocoș are nevoie de înțelegere, însă poate ajunge să fie manipulat de partenerul Cal. Din această cauză pot apărea frecvent neînțelegeri. Curajul, respectul reciproc și comunicarea pot face ca relația să reziste în timp.

Compatibilitate Cocoș – Capră 3/5

Abilitățile de organizare ale partenerului Capră, combinate cu cele de negociere ale Cocoșului aduc mari câștiguri financiare. Imaginația creatoare și hărnicia îi ajută pe cei doi să adune bani. Un cuplu în care relația se poate dezvolta armonios, atât timp cât se stă departe de gelozie sau posesivitate.

Compatibilitate Cocoș – Maimuță 3/5

Potrivire totală în afaceri, atât Cocoșul cât și Maimuța apreciază banii. De cele mai multe ori cei doi iau decizii cu încredere. Se recomandă însă atenție la snobism și lăcomie pentru că li se pot strica planurile. Atât timp cât partenerii își acordă unul celuilalt spațiul necesar, în cuplu va fi armonie.

Compatibilitate Cocoș – Cocoș 2/5

Relația dintre doi nativi Cocoș este dificilă, nu are șanse prea mari de a rezista pe termen lung. Certurile sunt la ordinea zilei, acestea apar de cele mai multe ori din cauza aroganței. Partenerilor le place să se contrazică, tind să piardă multă energie pe aspecte ce îi irită. Pentru succes în afaceri se recomandă să lase disputele la o parte și să facă acorduri în scris.

Compatibilitate Cocoș – Câine 3/5

O relație care poate funcționa atât timp cât se renunță la încăpățânare. O iubire capricioasă, în care partenerii au adesea tendința de a se contrazice. Se recomandă ca cei doi să își acorde mai mult spațiu pentru a nu ajunge să se sufoce reciproc. Partenerul Câine este prudent și se împacă extrem de bine cu responsabilitatea în relație.

Compatibilitate Cocoș – Mistreț 4/5

Între Cocoș și Mistreț este o atracție irezistibilă. Cei doi se cuceresc prin naturalețe și prin veselie și reușesc să atragă admirație celor din jur. Ambii sunt dispuși să facă compromisuri și să sa sacrifice pentru partener. În afaceri pot avea mare succes, atât timp cât nu devin leneși sau aroganți.

Click aici pentru a vedea mai multe despre compatibilitatea nativului Cocoș.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!