Compatibilitate Capră – Șobolan 2/5

Impulsivitatea și fabulația fac ca această relație să fie destabilizată. Adesea apar confuzii pe plan emoțional. Șobolanul este chibzuit, iar în cuplu pot apărea și trădări. Deși la începutul relației intențiile partenerilor sunt sincere, pe parcurs se pot schimba. Din cauza timidității comune, afacerile se derulează greu.

Compatibilitate Capră – Bivol 1/5

Atât nativul Capră cât și Bivolul doresc armonie și iubire, însă ambii sunt încăpățânați. Din acest motiv apar diverse obstacole în îndeplinirea obiectivelor propuse. Bivolul este deranjat de tendința partenerului Capră de a cheltui. Din cauza problemelor și egoismului celor doi, relația poate merge extrem de greu.

Compatibilitate Capră – Tigru 3/5

O relație bazată pe prietenie, în care este amplificat atât respectul propriu cât și respectul reciproc. Tigrul poate fi destul de autoritar în relație, motiv pentru care poate fi iritat de partenerul Capră. Pentru o relație reușită pe termen lung, se recomandă comunicarea sinceră, partenerii trebuie să aștepte să se cunoască suficient înainte de a avânta în relație.

Compatibilitate Capră – Iepure 5/5

Calmul și romantismul fac ca relația dintre Capră și Iepure să fie numai lapte și miere. Partenerii acestui cuplu sunt blânzi și iubitori, inimile lor se deschid armonios. În afaceri cuplul poate avea rezultate surprinzătoare. Pot apărea însă și pierderi financiare cauzate de ezitare sau frică, însă reușitele sunt peste pierderi.

Compatibilitate Capră – Dragon 3/5

Între Capră și Dragon este o relație sinceră de prietenie, în care partenerii se respectă reciproc. Dragonul este adesea prea autoritar, iar asta poate să îl scoată din sărite pe partenerul Capră. În afaceri cei doi se pot bucura de câștiguri substanțiale. Dragonul trebuie să își activeaze curajul și să își stăpânească impulsivitatea.

Compatibilitate Capră – Șarpe 3/5

Pe cei doi parteneri îi leagă avantajele financiare. Relația dintre aceștia este armonioasă atât timp cât au bani. Pot deveni lacomi, iar din această cauză pot apărea pierderi financiare. Acestea pot cauza de asemenea și încercări sentimentale, sau diverse divergențe. Colaborând în afaceri pot deveni pesimiști, mândri, leneși.

Compatibilitate Capră – Cal 4/5

Un cuplu în care fericirea este la cote maxime. Capra și Calul sunt fermi, hotărâți. Au abilități și perspective diferite, care se combină în mod armonios. Împreună cei doi pot atinge succesul material. Au abilități excelente de a comunica și de a crea strategii care să le asigure succesul.

Compatibilitate Capră – Capră 4/5

Calmul și imaginația fac ca relația dintre doi nativi Capră să fie una de lungă durată. Familiști convinși, cei doi vor face o casă fericită. Sunt romantici, au nevoie de calm și răbdare pentru a reuși. Organizarea și planificarea îi ajută să aibă succes, însă pentru asta se recomandă să își facă planuri mai realiste.

Compatibilitate Capră – Maimuță 3/5

Gusturile rafinate și bunele maniere duc la prosperitate în relația dintre o Capră și o Maimuță. În această relație se recomandă ca partenerul Maimuță să se ocupă de planurile de vacanță. Din cauza egoismului celor doi, pot apărea în relație certuri și destabilizări. Egoismul, atături de pesimism cauzează pierderi financiare.

Compatibilitate Capră – Cocoș 3/5

Lucrurile pot decurge lin în relația dintre o Capră și un Cocoș, dacă cei doi stau departe de gelozii. Cocoșul este popular, iar asta poate atrage stări de posesivitate din partea partenerului. Împreună cei doi au puterea de a controla banii. Se recomandă ca focalizarea să fie pe familie și pe comunicare.

Compatibilitate Capră – Câine 3/5

Un cuplu pesimist, care are șanse de reușită doar dacă partenerii adoptă o atitudine pozitivă. Se recomandă ca aceștia să nu își stabilească obiective prea înalte. Astfel se vor evita dezamăgirile dacă nu le îndeplinesc. Comunicarea și optimismul pot salva relația dintre nativii Capră și Câine.

Compatibilitate Capră – Mistreț 5/5

Capra și Mistrețul formează un cuplu armonios și complet. Mistrețul este grijuliu, amabil și calm, poate face ca toate visele partenerului Capră să devină realitate. Înțelepciunea celor doi face ca relația să reziste în timp. În afaceri creativitatea își spune cuvântul, cei doi atingând destul de ușor succesul financiar.

Click aici pentru a vedea mai multe despre compatibilitatea nativului Capră.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!