Compatibilitate Cal – Șobolan 1/5

Între nativii Cal și Șobolan poate lua naștere o relație conflictuală. Cu toate acestea, sunt șanse mari ca relația să le aducă câștiguri financiare. Pentru a putea avea o relație reușită pe termen lung, Șobolanul trebuie să renunțe la obiceiul de a despica firul în patru. Pentru a nu se răni reciproc, partenerii trebuie să renunțe la egoism.

Compatibilitate Cal – Bivol 2/5

O relație care necesită mai multe sacrificii decât sunt partenerii capabili să facă. Calmul Bivolului este pus la încercare de stresantul Cal, care uneori este egoist. Partenerul Bivol ajunge în astfel de situații încăpățânat și posesiv. Relația poate deveni obositoare, ambii parteneri ieșind din relație cu sentimentele rănite.

Compatibilitate Cal – Tigru 5/5

Relația dintre Cal și Tigru este formidabilă, plină de armonie și înțelegere. Comunicarea este cheia în această relația, iar datorită consecvenței armonia este la ea acasă. Tigrului îi place diversitatea, iar în relație are obiceiul de a fi autoritar. Se recomandă prudență în cheltuieli.

Compatibilitate Cal – Iepure 2/5

Cuplul format dintr-un nativi Cal și un Iepure nu este printre cele mai reușite cupluri din zodiac. Pentru ca relația să fie de lungă durată, partenerii sunt nevoiți să se sprijine și să se încurajeze reciproc. Se recomandă să nu colaboreze în afaceri, decoarce nu sunt șanse prea mari de reușită.

Compatibilitate Cal – Dragon 3/5

Un cuplu care poate avea mare succes în afaceri. Pentru a avea succes și în plan sentimental, se recomandă atenție la comunicare. Partenerii trebuie să se asculte reciproc și nu trebuie aruncate vorbe la supărări. Nativii Cal și Dragon trebuie să învețe să își autocontroleze pornirile de gelozie.

Compatibilitate Cal – Șarpe 3/5

Lucrurile stau ca pe un vulcan gata să erupă în relația dintre un Cal și un Șarpe. O relație plină de pasiune și de schimbări. Pot apărea schimbări bruște și nejustificate de dispoziție în cazul ambilor parteneri. Pot atrage succes în relație decă renunță la egoism și devin mai curajoși.

Compatibilitate Cal – Cal 2/5

Relația dintre doi nativi Cal este mai greu de ținut în frâu decât pare. Partenerii sunt impulsivi și lacomi, au nevoie de independență și totodată sunt geloși. Pentru ca o astfel de relație să evolueze este nevoie de multă răbdare. Nativii Cal trebuie să învețe să își controleze impulsurile și entuziasmul în exces.

Compatibilitate Cal – Capră 4/5

Doi parteneri care sunt pe aceeași lungime de undă, sunt orientați spre scop cu fermitate. Relația dintre nativii Cal și Capră este plină de bucurii și împliniri. Dacă se ajunge la căsnicie cu siguranță va fi una fericită. Activitățile derulate împreună pot aduce numeroase satisfacții financiare și materiale.

Compatibilitate Cal – Maimuță 3/5

Cei doi parteneri au în comun carisma și persuasiunea. Ambii sunt lipsiți de tact, iar din acest motiv pot apărea în relație certuri. Pasiunea și orientarea spre plăcerile vieții îi ajută pe nativii Cal și Maimuță să reușească în orice își propun. Relația dintre cei doi poate fi de lungă durată dacă se apreciază și se respectă reciproc.

Compatibilitate Cal – Cocoș 3/5

Într-un cuplu format din nativii Cal și Cocoș pot apărea frecvent neînțelegeri. Acestea se datorează lipsei de tact a nativului Cal și a nevoii de compasiune a Cocoșului. Sinceritatea Cocoșului este în contradicție cu mintea partenerului Cal. Dacă se lucrează la partea de comunicare, relația are șanse mari să funcționeze.

Compatibilitate Cal – Câine 5/5

O relație perfectă, plină de armonie și respect reciproc. Câinele este uluit de popularitatea Calului. Cu răbdare, acesta reușește să îl cucerească pe nativul Cal. Dacă abilitățile de antreprenor ale Calului sunt unite cu stabilitatea și sinceritatea Câinelui, cuplul poate atrage câștiguri substanțiale.

Compatibilitate Cal – Mistreț 4/5

Gelozia poate cauza instabilitate în relație Cal – Mistreț. Deși cei doi sunt dispuși să se accepte și să se tolereze reciproc, gelozia poate cauza răsturnări de situație. Mistrețul este înțelegător și vesel, iar uneori poate deveni leneș, ceea ce nu este întotdeauna pe placul Calului. Dacă au răbdare, cei doi vor cunoaște succesul în afaceri.

Click aici pentru a vedea mai multe despre compatibilitatea nativului Cal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!