Compatibilitate Câine – Șobolan 3/5

Respectul reciproc face ca această relație să fie posibilă. Cuplul Câine – Șobolan este empatic, partenerii sunt onești și își asumă responsabilități atunci când trebuie. Cu curaj și încredere, relația dintre cei doi va fi una plină de armonie. Atât timp cât renunță la încăpățânare și la critică, au șanse de reușită în afaceri.

Compatibilitate Câine – Bivol 3/5

Diferența de personalitate dintre partenerii Câine și Bivol poate distruge relația. Relația se dezvoltă lent, motiv pentru care iubirea se poate pierde. Din cauza încăpățânării excesive, în cuplu pot apărea probleme la capitolul financiar. Pentru a se dezvolta armonios, Bivolul trebuie să accepte grija pe care partenerul Câine i-o poartă.

Compatibilitate Câine – Tigru 5/5

O relație stabilă, plină de fericite în care se anunță multiple câștiguri pe plan profesional. Romantismul partenerului Tigru poate face ca relația să fie dominată de o dragoste sublimă. Flacăra dragostei se păstrează datorită tandreții și drăgălășeniei partenerilor. Cei doi se pot avânta cu încredere în afaceri.

Compatibilitate Câine – Iepure 5/5

Cuplul Câine – Iepure este unul dintre cele mai reușite cupluri din zodiac. Relația dintre cei doi este plină de blândețe și înțelegere. Își folosesc inteligența într-un mod cât mai armonios, emană iubire și bucurie, reușesc să aibă o framilie fericită. Reușesc împreună să aibă parte de succes în afaceri.

Compatibilitate Câine – Dragon 1/5

Relația dintre doi încăpățânați este de multe ori compromisă. Cei doi speră că se pot schimba reciproc, de aceea de multe ori apar conflicte. Pentru ca o astfel de relație să reușească este nevoie de multă muncă, iubire și înțelegere. Nativul Dragon poate avea prea multă energie, iar din acest motiv este criticat.

Compatibilitate Câine – Șarpe 3/5

O relație fericită, bazată pe sinceritate și înțelepciune. Nativii Câine și Șarpe reușesc cu umor și discreție să aibă parte de înțelegere și împlinire. Cu multă muncă și răbdare pot avea parte de rezultate excepționale, mai ales pe plan financiar. Casa formată dintr-un Câine și un Șarpe va răsuna de bucurie.

Compatibilitate Câine – Cal 5/5

Un cuplu remarcabil din toate punctele de vedere. Între nativii Câine și Cal este compatibilitate maximă. Armonia din cuplu se datorează respectului reciproc și responsabilităților pe care cei doi parteneri le preiau. Nativul Cal este cucerit iremediabil de Câine, cu multă răbdare și perseverență. Cu încredere cei doi pot reuși și în afaceri.

Compatibilitate Câine – Capră 3/5

Pesimismul partenerilor Câine și Capră poate face ca în cuplu defectele să iasă la suprafață. Relația le poate aduce nefericire iar din acest motiv pot exista schimbări de comportament. Dacă există comunicare și se renunță la pesimism și critică, relația poate avea șanse de reușită pe termen lung.

Compatibilitate Câine – Maimuță 4/5

Cuplul format din nativii Câine și Maimuță este excelent. Loialitatea și înțelegerea fac această relație posibilă, având tot ce este necesar pentru a evolua. Nativul Maimuță are parte de multe realizări, știind cum să încurajeze partenerul Câine. Din cauza aroganței, cuplul este predispus la pierderi financiare.

Compatibilitate Câine – Cocoș 3/5

Pentru ca o astfel de relație să reziste în timp este nevoie de comprimisuri. Ambii parteneri sunt încăpățânați, iar de aici relația este destul de capricioasă. Împreună cei doi au abilități de a atrage bani. Partenerul Cocoș poate fi uneori prea cheltuitor pentru nativul Câine. Se recomandă prudență și atenție în afaceri.

Compatibilitate Câine – Câine 4/5

Tandrețea și afectivitatea descriu relația dintre doi parteneri Câine. Cei doi se respectă reciproc și sunt fideli. Pentru a avea parte de armonie pe termen lung, partenerii trebuie să-și acorde mai mult timp. Se poate merge în vacanțe sau plimbări periodice. Pe plan financiar pot exista pierderi din cauza încăpățânării și a negativismului.

Compatibilitate Câine – Mistreț 3/5

O relație productivă, plină de pace și înțelegere. Partenerii Câine – Mistreț au personalități diferite, însă au în comun onestistatea. Au capacitatea de a face ca lucrurile să se desfășoare lin, de la sine. Sunt romantici și inteligenți. În cazul în care se lansează împreună în afaceri, vor avea multe victorii.

Click aici pentru a vedea mai multe despre compatibilitatea nativului Câine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!