Compatibilitate Bivol – Șobolan 5/5

În cuplul Bivol – Șobolan dăinuie încrederea și sinceritatea. O relație reușită care de cele mai multe ori duce la căsătorie. Se recomandă evitarea perioadei 6 Iunie – 6 Iulie pentru stabilirea unei prime întâlniri sau a căsătoriei. Împreună cei doi pot avea parte de succes în plan financiar, atât timp cât nu sunt zgârciți sau lacomi.

Compatibilitate Bivol – Bivol 4/5

O relație în care munca este extrem de importantă. Nativii Bivol sunt sinceri și răbdători, motiv pentru care relația va fi de cele mai multe ori una liniștită. Din cauză că ambii parteneri sunt încăpățânați, pot apărea certuri minore. Dacă va exista comunicare blândă, relația va fi una plină de dragoste.

Compatibilitate Bivol – Tigru 3/5

Perechea Bivol – Tigru este foarte productivă în afaceri. Din cauza impusivității Tigrului, în relație pot apărea mici neînțelegeri. Dacă acesta reușește să lase garda jos și să aibă răbdare cu partenerul Bivol, relația va fi una armonioasă.

Compatibilitate Bivol – Iepure 2/5

Relația dintre Bivol și Iepure este una șubredă din toate punctele de vedere. Pentru a putea comunica și a se înțelege, este nevoie de consiliere. Partenerul Iepure poate ajunge să facă anumite compromisuri, iar adesea este prea visător. Aceste aspecte nu sunt întotdeauna apreciate de nativul Bivol.

Compatibilitate Bivol – Dragon 2/5

Încăpățânarea și mândria din acest cuplu fac relația dintre Bivol și Dragon să fie una dificilă. Relația dintre cei doi este asemeni unui cutremur, tumultoasă. Este recomandat ca cei doi parteneri să nu aibă același loc de muncă, frecvent pot apărea certuri. O astfel de relație aduce de cele mai multe ori nefericire. 

Compatibilitate Bivol – Șarpe  5/5

O relație constructivă, în care partenerii se potrivesc de minune. Creativitatea partenerilor fac ca această relație să fie fabuloasă. Partenerul Șarpe este încurajat de Bivol, motiv pentru care cei doi reușesc să realizeze tot ceea ce își propun. În relație banii se recomandă să fie gestionați de partenerul Șarpe.

Compatibilitate Bivol – Cal 2/5

Pentru ca o relație dintre Bivol și Cal să reziste este nevoie de multe sacrificii. Nativul Cal este libertin, nestatornic, iar Bivolul nu poate accepta asta. Calul poate deveni stresant când își pierde răbdarea, iar din acest motiv pot apărea certuri. Se recomandă să nu se aventureze în proiecte prea mari.

Compatibilitate Bivol – Capră 1/5

Deși ambii parteneri sunt calmi, totodată sunt și încăpățânați. De aici pot apărea diverse probleme în relație, motiv pentru care aceasta nu are mari șanse de reușită. Relația va fi una armonioasă atât timp cât partenerii sunt satisfăcuți din punct de vedere material. Deși au aspirații comune, nu acceptă să împartă același teritoriu.

Compatibilitate Bivol – Maimuță 3/5

Partenerii cuplului Bivol – Maimuță sunt compatibili mai ales din punct de vedere profesional. Inteligența acestora face posibil ca afacerile să meargă strună. Partenerul Maimuță se va ocupa în această relație de comunicare și de relațiile sociale. Relația va fi una armonioasă atât timp cât se renunță la egoism.

Compatibilitate Bivol – Cocoș 5/5

Relația dintre un Bivol și un Cocoș este aproape perfectă. Ambii parteneri sunt fideli, punctuali și harnici, iar relația dintre cei doi va fi fericită și plină de iubire. Cei doi se susțin reciproc, zâmbetele și fericirea fiind la ordinea zilei. Dacă se lansează împreună în afaceri, cu siguranță vor avea succes.

Compatibilitate Bivol – Câine 3/5

O relație care poate fi ușor distrusă de mândria în exces a partenerilor. Încăpățânarea și diferența de personalitate dintre cei doi poate duce la divergențe. Partenerul Câine este grijuliu, iar relația ar putea fi una frumoasă dacă Bivolul ar accepta grija. Relația se poate derula într-un mod lent, iar din această cauză flacăra iubirii se poate stinge.

Compatibilitate Bivol – Mistreț 4/5

Între Bivol și Mistreț se poate dezvolta o relație frumoasă, atât timp cât există susținere și ajutor reciproc. Nativul Mistreț este capabil să-i ofere partenerului Bivol respectul de care are nevoie. Spiritul de afaceri al Mistrețului poate atinge apogeul alături de Bivol. Relația se dezvoltă armonios, însă din cauza încăpățânării pot apărea pierderi financiare.

Click aici pentru a vedea mai multe despre compatibilitatea nativului Bivol.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!